Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_dziura

miało być tak pieknie a tu znów

Polecane posty

tu Leja jesli nie masz w rodzinie prawnika to marne są szanse,zebys po studiach zrobił aplikację i został prawnikiem,to Ci powiem szczerze :o mozesz zostać radca prawnym, prokuratorem ale to też nie takie proste, nie wygląda to tak,ze konczysz studia i już jestes w zawodzie... są egzaminy i jeszcze dluga droga przed Tobą... ale nawet nie pracujac w zawodzie a będąc obeznanym w prawie poradzisz sobie wszedzie :) tylko zastanow sie powaznie czy chcesz to studiowac,bo to taki wyscig szczorów, szczegolnie,ze wiekszosc studiujacych ten kierunek to coreczki albo synowie tatusiów prawników i wszystko mają przed sobą z racji pochodzenia :o

Miałam na studiach prawo z byłym prokuratorem. Taki za przeproszeniem pojeb, że to szok. Ze studentów ekonomii chciał zrobić prawników.

Żeli to się ciesz,że nie masz wykładów z moimi profesorami prawa :D to dopiero są maniacy :D ale ja ich podziwiam za to,że robią to z pasją, że sypią z rękawa paragrafami,ustawami,artykułami... ach jak mi się to podoba :D

tu Leja, ale sa i tacy,ktorzy wybili sie i bez prawnikow w rodzinie,takze jak chcesz to próbuj i sie nie poddawaj, dla chcącego nic trudnego! tylko tak jak mowie, studia są ciężkie bo praktycznie wszystko musisz kuć na pamięć ;)

czarna, on dokładnie taki był :) Na niczym go nie można było zagiąć. Ale do niego na wykłady chodzili wszyscy, żeby się pośmiać. Zawsze był przejęty i bardzo gestykulował :D

Żeli ja takich wlasnie uwielbiam :D:D podziwiam tą pasje :) mialam kiedys takiego profesora zreszta bardzo znany autorytet w srodowisku prawniczym, prof. Kaźmierczyk, którego bali sie wszyscy bo był taki surowy... wyciagal nas na srodek i kazał rozbierac na czynniki pierwsze wybrane artykuły z wybranego przez niego kodeksu... snil mi sie po nocach to była rzeźnia:O :D ale teraz milo wspominam,bo to na I roku było :D

Co by na studiach się nie działo i tak potem miło się wspomina :D Ściąga miała 7 metrów itp. :D tu Leja chyba zwątpił :(

Niech się uczy :D czarna, a Ty komuś kibicujesz jeżeli chodzi o siatkówkę czy tak jak ja jesteś kibicem wszystkich?

Żeli jestem kibicem wszystkich :D ale powiem Ci,że jesli chodzi np o kadrę to brakuje mi tych starych wyjadaczy, super zawodników jak: Murek, Prus czy Papke ❤️

Czytałam dziś wywiad z Murkiem. Jest dobrej myśli :D A żeńską też oglądasz? Ja tak szczerze mówiąc trzymam z dziewczynami, ale na siatkarzy lubię popatrzeć :D

oj nie żeńskiej nie lubie :D w meskim wydaniu to jest widowisko i podskoczy taki Grucha np i huknie tą piłke tak że leci ostro, a taka dziewczyna to tylko dupą pokręci :P dla mnie siatka to tylko w meskim wydaniu :D:P

no nie tylko,ale przyznaj,ze nie podskocza jak faceci ani pilki nie hukna jak oni, a to cale widowisko w tym :P ja sama kiedys gralam w siatke wiec smiem twierdzic,ze kobietom daleko do dobrego widowiska w tym sporcie :D

Dziewczyny nigdy nie będą mieć takie siły jak chłopy, ale mi to nie przeszkadza :D tu Leja, o której jutro kończysz lekcje?