Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co założyć na rozmowę

co zalozyc na rozmowe o prace

Polecane posty

rozmowa jutro z pracownikiem agencji rekrutacyjnej, praca w branzy finansowej, stanowisko samodzielny specjalista Czy koniecznie musi byc to spodnica i marynarka? czy musi byc koszula?? a buty?

Raczej powinnaś się tak ubrać. Myślę, że nic złego Ci się nie stanie :) Buty klasyczne czółenka. Wiem, że jest teraz śnieg, dlatego weź je sobie na "przebranie" i na miejscu je zmienisz.

dzieki :) tak sie wlasnie zastanawialam - mam bardzo ladny komplet - grafitowa olowkowa spodnica i do tego marynarka... do tego chyba zaloże koszulę w delikatne różowawe prążki.. i wszystko super, ale buty mnie przerażają - kozaki wyglądają brzydko do tego, a w czółenkach umarłabym w drodze. no ale nie pomyslalam zeby zmienic buty na miejscu - tylko co wtedy zrobic z kozakami??

Kozaki nie wyglądają zbyt elegancko w takich sytuacjach. Tu mnie zabiłaś. Nie wiem co z nimi zrobić. Moznaby je schowac do torby, o ile masz jakas duza elegancka, ale wowczas jesli bedziesz musiala z niej cos wyciagnac, bedzie ciezko, bo bedzie pewnie cala "napakowana"

wlasnie wymyslilam! zostawie je w centrum handlowym w szatni, niedaleko tej agencji... a te kilkaset metrow jakos pokonam w czółenkach! :D

Gość bunga lajla
ewentualnie mogłabyś pojechać taksówką :) tylko domyślam się,że to może być spory wydatek;/ ale jeśli nie to może warto spróbować zamiast narażać sie na odmrożenia i złamiania :) powodzenia na rozmowie :)

Gość ciało jak ciało
życze pwoodzenia, ale mam jedną uwagę żadnych wypchanych toreb i siat na rozmowę o pracę jedna ładna nienapchana torebka, uporządkowana w środku, gdyby trzeba było coś znaleźć nagle, choćby chusteczke do nosa. Ewentulane dokumenty w teczce. Z siatami wypchanymi wygląda się jakby się przyszło przy okazji zakupów, w międzyczasie, bo lecisz dalej coś tam załatwiać.