Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jjesst

czy po mleku modif dziecko spi dluzej??

Polecane posty

Gość jak to jjesst

jw

a w jakim wieku dziecko ? bo np. miesieczne dziecko naje sie i na dłuzej zasyci i moze spac nawet 6 h

Gość jak to jjesst
4 misieczne dziecko karmie piersia i noce to porazkanp dzis spalo od 00.30do 4 i od 4 do 6! wiec sie zastanawiam czy nie dac butli na noc zebym sie mogla wyspac chociaz 6 godzin ciurkiem bo szczerze jestem wykonczona

pewnie pośpi dłużej, ale nie dlatego, że się bardziej naje tylko dlatego, że dłużej je trawi:)

Ja karmilam piersia tylko w dzien maly po kapieli dostawal buteleke modyfikowanego i spal okolo 6 h do polnocy potem budzil sie juz co 3h.

nie miałam pokarmu i od poczatku karmie dziecko mlekiem modyfikowanym i teraz ma 3,5miesiaca i przesypia cala noc

Moja mała ma 3,5 miesiąca i budzi się co 4 h. Nie robi wcale przerwy bo przez całą dobę je co 4 h

Gość bjhh-
to jak długo Twoje dziecko jest naturalne moje mając 4 miesiące karmione było mlekiem sztucznym i budził się równiutko co 3 godz +,- 15 min

Gość jak to jjesst
nie pocieszacie mnie a jakbym odciagnela mleko i dodala do niego troche kleiku?? pospi dluzej??

No coz ... moj syn zaczal przesypiac noce jak skonczyl 6m-cy, probowalam wczesniej go tego nauczyc dajac wode zamiat mleka ale darl sie tak ze nas nawet sasiedzi slyszeli. Kade dziecko musi do tego "dorosnac".