Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika aaaa

Czy można stosować tantum rosa jednocześnie z maścią clotrimalolum?

Polecane posty

Gość monika aaaa

Mam infekcje pochwy, zaczerwienienie i pieczenie, zamierzam kupić maść Clotrimazolum która podobno pomaga i saszetki tantum rosa do podmywania ale czy mozna stosowac je razem ?

Pewnie jak najbardziej że można je razem stosować, nic nie stoi na przeszkodzie:) Najpierw użyj tantum rosa a później maści

Gość Magda Ewa Maria
tantum jest chyba do irygacji, więc chyba możesz używac razem chyba, że są różne rzeczy z tantum , to sorry ;)

Gość annnniea
też mi się wydaje że najpierw tantum rosa a póżniej clotrimazol. Ja najpierw stosuje clotrimazol, a póżniej lactovaginal(na noc). Albo biore dosutnie provag i na skóre tyko clotrimazol.

Gość Ocieplinka
Popieram, najpierw tantum rosa, potem osuszyć miejsca intymne i posmarować clotrimazolem. Tylko tantum rosa nie wykonywać irygacji tylko przemywać miejsca intymne. I łykać lacibios femina cały czas. Jak po kilku dniach nie będzie poprawy to do ginekologa!

Gość polkaaa
ja również uważam ze tak można, ja sama tak robię.Jeśli natomisat chodzi o probiotyki to uważam ze skutecznijeszy jest provag,tzn przkonał mnie do tego moj ginekolog