Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem tak.....

Co myślicie o ludziach .....

Polecane posty

Gość ja powiem tak.....

którzy zakładają jakiś temat ...proszę o pomoc ...poradę ....wyrażenie opinii...ludzie zaczynają się wypowiadać ...radzą chcę pomóc a autor albo autorka danego tematu nic prócz pierwszego postu już nie napiszą jak myślicie czemu to robią ?.....bawią się tym że napiszą byle co byle prowokacyjnie ?.....mają tak na prawdę gdzieś co inni myślą bo sama już nie wiem ?

ja tak nie robie, ani glen ani kądor! to wlasnie nasze tematy są usuwane mimo ze prowadzimy rozmowy z osobami ktore do nas przychodzom :o :classic_cool:

Gość ja powiem tak.....
ja oczywiście wiem że nie wszyscy tak robią ale czasem temat wydaje się na prawdę poważny i da się wyczuć że dana osoba szuka pomocy może wycofują się jak ktoś walnie jakimś durnym tekstem ?

Gość ja powiem tak.....
kąkol b....a nigdy nie zastanowiło Cię dlaczego usuwają akurat Wasze tematy ? przecież tutaj są tematy co mają po klika tysięcy postów i jakoś nikt ich nie usuwa

Gość sensejszyn
Hmm uważam że trzeba się nad tym bardzo głęboko i poważnie zastanowić, dojść do tego o co chodzi tym ludziom, czemu tak robią... bardzo zastanawiające... 🖐️

tesz chcielismy miec z glenem i kądorem 524578423 wpisy, ale nam nie dali szansy :classic_cool:

faktycznie jak ktos zaczyna prowokowac w danym poscie nie chce się juz dalej pisan nawet i temat upada.A wy jakbyscie nie pisali o tych swoich k... moze by nie usuwali waszych postów.

Gość ja powiem tak.....
chyba się na Was uwzięli :)....biedactwa ja osobiście nic do Was nie mam