Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madamspadam

fałszywa suka!

Polecane posty

Gość madamspadam

Gość madamspadam
przez całe studia przyjaznilysmy sie, zabieralam ja wszedzie na imprezy, do moich znajomych, wszedzie ja uwzglednialam, zapraszalam do siebie do domu choc mieszkalam daleko od miejsca w ktorym studiuje i wszystko to robiłam bezinteresownie, wkrecilam ja na praktyki, ogolnie zzylysmy sie itd ale ona wybrala inna specjalizacje poznala tam chlopaka i mnie olaala calkowicie,do momentu az cos zazgrzytalo miedzy nimi i niby z nim zerwala, wtedy przyszla do mnie powiedziala ze tylko ja ja zrozumiem, ze musimy naprawic relacje, plakala po czym minely 2 dni i wrocila do niego od tamtego momentu tzn zero kontaktu, juz nie jestem jej potrzebna do niczego heh żal pe el

Gość madamspadam
ona zerwała na ten czas jakies ponad pol roku jak z nim byla, potem przyszla do mnie, pierdolila rozne rzeczy i tak jak widac zrobila jak chciala, to przykre jest ale okazala sie falszywa szmatą!

Gość madamspadam
uwierz mi nie zazdroszcze jej, nie mam czego naprawdę.

Gość madamspadam
po prostu cała prawda wyszla na jaw, ona teraz po tym wszystkim balaby sie w ogole spotkac, bo tak sie skompromitowala.

Gość madamspadam
dla mnie cżłowiek, ktory ucina relacje, przyjaznie tylko dlatego, że znalazl milosc jest naprawde zamroczony.

Gość madamspadam
a jak nagle sie psuje to takie falszywe to wraca do Ciebie, bo znajomych nie ma ,bo tak naprawde zalezalo jej na relacji ale wtedy o tym nie myslala? zabawne to wszystko

dobrze skompromitowała się ale nie trzeba jej chyba od razu nazywać fałszywą suką, przecież nie odjebała Ci czegoś strasznego ani nie obrobiła dupy a Ty wyzywasz ją od najgorszych, ile masz lat do chuja? 15 ?

Gość madamspadam
wybacz po prostu sie zirytowalam tym wszystkim, ja duzo dawalam z siebie i duzo czasu jej poswiecalam w roznych chwilach w zyciu i lepszych i gorszych i tego nie rozumiem, co ona robi, okreslilam ja tak, bo wlasnie na nic wiecej nie zasluguje w tym momencie.

zakochała sie i co, bedziesz rozpaczac? znajdz se faceta i zajmij swoim życiem a jak jej znowu sie zepsuje i przyjdzie to Ciebie to trudno, nie masz czasu bo masz faceta i cześć :D 🖐️

Gość madamspadam
ona praktycznie nie miala znajomych, ja mam ich duzo i wszedzie doslownie wszedzie potrafilam ja zabrac ze soba, pomoc, gdy chciala ale najwazniejszy jest poswiecony czas. A przyjaciel wg Ciebie to taki ktory sie zakochuje a reszta ma spierdalac bo tylko teraz to sie liczy ?prosze cie... nie mam 15 lat mam juz prawie ćwierć wieku i nie raz sie na kims zawiodlam ale niew taki sposob.

Gość madamspadam
a co mam robic :P no juz mi przeszlo, kolejny raz sie na kimś zawiodłam, nic nie zrobie, mogę to jedynie olać, przykre to jest , że najpierw ktoś jest Ci taki bliski, a potem sie tak falszywie wypina.

Gość szczotkaasd
No trudno, tacy są ludzie. Niestety niektórzy mają za nic przyjaźc lub koleżeństwo i znajdując swoją miłość, poddają sie wyższemu uczuciu niż temu którym łączyło ją z Tobą. Nie dziwię się, że ja tak nazywasz, bo jednak poświęcałaś się tej całej przyjaxni po czym ona to tak na maxa olała. Ty też zrób tak w stosunku do niej .

Gość madamspadam
ja juz z nia przyjaznic sie nie bede to pewne, wiesz ja mam grono przyjaciol z podstawowki jeszcze z liceum, ja poznalam na studiach dopiero ale sie bardzo zzylysmy, ona poznala wielu moich znajomych ja jej zadnego? moze ich nie ma, tylko 1 kolezanke mi kiedys przedstawila, a tak to nikogo, dziwi mnie to, szczegolnie, ze to jej miasto, duze miasto. Moze kazda relacje tak traktuje, pepek swiata.

Gość madamspadam
olać!

Gość madamspadam tak już jest
ja też jestem taką osobą - mam tylko 2 bliskie przyjaciółki, narzeczoneo i spora rodzinę i więcej ludzi nie potrzebuję w swoim życiu-nie dbam o znajomości i przyjaźnie i nie dopuszczam każdego do kręgu moich bliskichg- liczy się jakość a nie iloaść- widocznie ty tez nie byłaś dla niej ważna i dlatego tak się zachowała- mnie ludzie lubią widze to i czuję ale ja czasami urywam znajomości bo nie chce mi się z nimi spotykac bo nie poterzebuję więcej towarzystwa niż mam- pogódź się z tym i już- wyzywasz ją od suk jakby ci faceta conajmniej odbiła - ona zwyczajnie zerwała kontakt więc olej ja jak ona ciebie i nie męcz już tu bo tez jakas dziwna jesteś

Gość dokladnie jak dziewczyna
znajdzie chlopaka, to zapomina o kolezankach. jak facet znajdzie kobiete - nie zapomina o kolegach, ale NIE MOZE sie z nimi spotkac, bo baba morde drze. i taka roznica. baby sa glupie. a jednoczesnie narzekaja, ze nigdzie ich facet nie zabiera... czego wy kurwa chcecie?