Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marco marco marco

Atrakcyjna, zadbana kobieta z klasą a choroby weneryczne

Polecane posty

Gość marco marco marco

Poznałem niedawno śliczna, seksowną dziewczynę. Jest tez bardzo zadbana, piekne dłonie , maniciure i pediciure, używa bardzo drogich, dobrych perfum i w ogole wygladala i wypowiadala sie jak na kobiete z klasa przystalo. PO zblizeniu z nia ostatnio odczuwam dyskomfort podczas oddawania moczu. Strasznie piecze. Nie tylko podczas sikania ale tez jak siedze czy ide bol i pieczenie jest straszne. Do tego doszła podzwyzszona temp ciala. Nie wiem czy jej o tym powiedziec czy najpierw pojsc do lekarza.Jesli tak do jakiego? Pierwszy raz w zyciu mi sie to zdarzylo bo nie sypiam z przypadkowymi kobietami tylko starannie dobieram sobie partnerki. Prosze o powazne wypowiedzi bo az trudno mi uwierzyc zeby ta dama mnie czyms zarazila

Gość pampers do wymiany
Do urologa. Co masz dziewczynę chorobami wenerycznymi straszyć, idź najpierw do lekarza, skonsultuj z nim objawy, ewentualnie czekają Cię badania i po wynikach jak będziesz wiedział, to możesz panikować.

Gość od razu zrób test na HIV
jeśli takimi kryteriami dobierasz partnerki:O to że ma ładne paznokcie i ładnie pachnie wyklucza ją z grona potencialnie zarażonych? [puk puk w czółko]

Gość marco marco marco
Dodam ze nie jest to zadna panienka z solarium w rozowm wiejskim futerku, tipsow tez nie ma tylko naturalne paznokcie.

Gość antenyja radiowa
na bank cie czyms zarazila ta twoja pieknosc, poczytaj o objawach w necie :classic_cool:

Gość ło masakra mnie też to wnerwia
no i cco z tego ze nie ma tipsów, przecież nie przez tipsy się ludzie zarażają tylko przez przygodny sex:O jak widać z tobą też się nie zabezpieczała

Gość ja powiem tak.....
idź najpierw do urologa i dowiedz się co Ci jest ....a jeśli rzeczywiście wyjdzie że Cię czymś zaraziła to ją o tym poinformuj ...wiesz ona może być tego nie świadoma tak czasem bywa a tak na marginesie idziesz do łóżka z praktycznie nie znaną Ci kobietą i nie używasz prezerwatywy ?

a jak wy macie grzyby na penisach o których nic nie wiecie a zarażacie partnerki, to jest dobrze? :O ...nie to bym widziała w tym jakąś zemstę ,ale lepiej się zabezpieczać z 'niedawno poznanymi ślicznymi dziewczynami' by potem przykrych konsekwencji nie było ...dobrze Ci tu radzą, jak najszybciej odwiedź dermatologa,byś nie zaraził jakimś świństwem innej 'ślicznej dziewczyny' ;)

Gość marco marco marco
Nie chodzi juz o wyglad ale o to ze zauwazylem ze az przesadnie dba o siebie. Nie korzysta z solarium (bo to szkodzi na skore) tipsow tez nie uzywa. Jesli mnie zarazila czyms to koniec naszej znajomosci. Zaraz pojde do urologa prywatnie.

Gość dobrze Ci
radzę, sprawdź też czy HIVa albo innej choroby od którejś z tych swoich zadbanych, pieczołowicie wybieranych, nie załapałeś! Ale pewnie myślisz, że jak one takie zadbane, to...

Gość Mylicie się
Można też się zarazić od kogoś z kimś się jest dłuższy czas a to zataiła. Gdyby faktycznie czymś Cię zaraziła to w pierwsze co zobaczył byś obiawy w miejscu intymnym. To, że kobieta dba o siebie nie jak pusta lala wcale nie jest przesadą.

Gość zadbana lala
mnie ON zaraził,kilka miechów nie mogłam wyleczyc łajdactwa,e o zapachu i innych dolegliwosciach nie wspomne...zadbany,piekny,pachnący a drapałam sie po nim jak wściekła wiewiorka,cytologia wykazała jakies dziadoskie bakterie i długi czas czystosc pod wzgledem cytologicznym była zachwiana po pewnym żigolaku

Gość Mylicie się
o faktycznie mój przedmówca zapewne ma rację ale nie przejmuj się bo to nic takiego ma to 85% społeczeństwa tak jak grypa. Dostaniesz maść i dalej możesz ją posówać.

Gość Faceci to idioci
wg niektórych tylko brzydka i zaniedbana roznosi choroby zenada

omg a moze to zwykłe zapalenie pęcherza i cewki moczowej? :D moze najpierw idz do normalnego lekarza pierwszego kontaktu a dopiero potem zastanawiaj się na choroami wenerycznymi :D wskazówka na przyszłosć - używaj prezerwatyw.