Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

co myslicie?

Polecane posty

Gość a ja powiemmmmmmmmmmmm
sprobuj!co za glupie pytanie.jestem przeciwna jakiemukolwiek alkoholowi w ciazy.niemowlakowi tez podalabys lyk piwa do napicia?chcesz to pij.Twoje dziecko!

po pierwsze to nie chodzi o mnie, wiec moze odrazu nie naskakuj na mnie, mam kolezanke ktora pije w ciazy codziennie jedno piwo, chcialam zapytac was co o tym myslicie, ja jestem juz w 6 miesiacu i nie tknelam piwa ani razu....

Gość a ja powiemmmmmmmmmmmm
a to przepraszam:)tez znam taka jedna,ktora zlopie niby bezalkoholowe.jak bezalkoholowe to po co to pic skoro i tak nic z tego nie ma?jak to wyglada?ciezarna z piwskiem???jej wybor.jak ktos jest glupi to nie zmienisz jego glupoty.

Moja znajoma, piła w ciąży. Nie często ale właśnie takie "jedno piwo". Urodziła za wcześnie bo w 25 tygodniu ciąży. Malutka nie miała kilograma nawet i walczy do tej pory...a urodziła się chyba w listopadzie, o ile się nie mylę... Alkohol jak i inne używki bardzo szkodzą, choć niejedna może się wypowiedzieć "a ja piłam w ciąży i urodziłam zdrowe dziecko"... takie mają farta zwyczajnie ;/

uwazam tak jak wy... ale czy wypicie jednego piwa przez cala ciaze moze zle wplynac na dziecko?

Gość jestem w 5tc
wiesz to jedno piwo może i nie zaszkodzi, ale czy warto ryzykować zdrowiem własnego dziecka? ja to też zawsze tłumaczę w ten sposób, jak ktoś wyżej napisał, czy dałabyś swojemu dziecku piwo albo papierosa?

moja znajoma urodzila piekna zdrowa dziewczynke 10/10 zero jakichkolwiel prblemow doslownie nic w ciazy pila sobie co jakis czas winko czerwone lampke dwie bo miala taka potrzebe tak jak np dziewczyny maja ochote na kapuste ogorki itd ona miala na czerwone wino