Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frako masso

Czas spędzony z Bogiem. Pytanie do Was.

Polecane posty

Gość frako masso

Czy istnieje coś takiego, jak np wakacje z zakonnikami, albo w zakonie. Ogólnie miejsce, gdzie młodzież może się spotkać, oddalić od życia codziennego, utracić kontakt z szarością dnia i zanurzyć się w wierze? Nie pytam o pielgrzymki. Bardzo potrzebuję wewnętrznego katharsis i pojednania z Bogiem, którego tak zaniedbałam. Może jakaś zielona szkoła, cokolwiek?

Gość frako masso
nie chodzi mi o rekolekcje;/ np że na wakacje można gdzieś wyjechać i się zaszyć za murami jakiegoś zakonu czy czegoś

Czy istnieje coś takiego, jak np wakacje z zakonnikami, albo w zakonie. Ogólnie miejsce, gdzie młodzież może się spotkać, oddalić od życia codziennego, utracić kontakt z szarością dnia i zanurzyć się w wierze? Z tego co wiem, ludzie wyjezdzaja do Francji wlasnie zeby spedzic miesiac w klasztorze. tylko Ty i Bog. Nie wiem jak w Polsce... Moze zapytaj swojego ksiedza po prostu...

Gość frako masso
fajna sprawa z tą Francją, ale szkoda że nie w Polsce

frako masso! pewno że w polsce jest coś takiego, dziewczyny mogą jechać do zakonu i pobyć tam ok tygodnia. Prawie każdy zakon kobiecy oferuje coś takiego. To takie rekolekcje co jakiś czas ;) do żadnej Francji nie trzeba wybywać :D

Gość dobrze poszukaj
http://www.kalwaria.eu/viewItem,dom_pielgrzyma.html zobacz to wyżej . Zajrzyj na stronę Jezuitów. tam zadaj pytanie. Są takie miejsca gdzie można sie odciąć od świata i usłyszeć Boga i siebie. Powodzenia

Gość frako masso
ale super dzięki! a ktoś może był na czymś takim?

Gość zakony to siedlisko rozpusty

Gość wozkers34
a daja za to piniondze?

Gość styrana życiem
ja bym się chętnie zaszyła na tydzień