Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z gory dzieki

Pytanie do dziewczyn!

Polecane posty

Gość z gory dzieki

czesc:) Mam taki problem , podoba mi sie dziewczyna z mojej klasy jednak, gdy z nia gadam jestem strasznie spiety i zachowuje sie nienaturalnie, ona mysli przez to, ze jej nie lubie;/ Z drugiej strony wiem, ze ona mnie lubi, a nawet moge jej sie podobac. Planuje jej wreczyc list w ktorym napisze ze mi sie podoba, wyjasnic czemu sie tak zachowuje oraz kilka dodatkowych spraw. Czy napisac w nim ze jesli chce o tym pogadac to moglibysmy sie spotkac, czy to raczej jest z gory skazane na niepowodzenie? Jaka byla by wasza reakcja na taki list, olalybyscie chlopaka, umowilybyscie sie na spotkanie od razu po przeczytaniu listu czy bylybyscie wkurzone na niego bo nie wiecie co zrobic ;p?

Gość nie pisz listy tylko z nia
pogadaj. np zaczep ją po lekcjach, zaproponuj ze ja odprowadzisz i wtedy zacznij z nia rozmawiac. w ogole to nie mow jej ze ci sie podoba, bo jesli tego nie odwzajemia to sie sploszy, sprobuj ja lepiej poznac.

Gość nie pisz listu tylko z nia
oj tam, taki wiek, kazdy ma swoje problemy, w tym wieku to moze byc duzym problemem. ;)

Gość z gory dzieki
no tak tyle ze ona mieszka 50 km ode mnie;p List planuje napisac i jej zawiezc jak bede mial wakacje na poczatku czerwca. TO juz bedzie po zakonczeniu szkoly ,nie bede jej czesto widywal wiec nie bedzie niezrecznej sytuacji. Mialem z nia okazja byc sam na sam przez 1,5 h na wyjezdzie ale to byla taka gadka szmatka o niczym;/

Gość z gory dzieki
to jak z ta reakcja? Przypominam ze lubicie ta osobe;) Bylybyscie wkurzone bo nie wiedzialybyscie co robic? Olalybyscie chlopaka? Zadzwonily od razu po przeczytaniu listu?

Gość no ale dlaczego tak sie czaisz
matkoo... wyluzuj i po co w wakacje, skoro nie bedziecie sie pewnie widywac wtedy? a reszta, skoro masz juz plan caly to po co nam glowy zawracasz...

Gość z gory dzieki
no mam samochod wiec to nie problem pojechac po nia, poza tym gdybysmy sie chcieli spotykac to moze sie przeprowadzic blizej mnie. Ale pytanie jest do dziewczyn co by zrobily w takiej sytuacji bo jestem ciekaw, reszta tak jak mowiles w sumie jest ustalona. http://1.bp.blogspot.com/_J8hUpQARXPI/STwQpOUGHPI/AAAAAAAACSg/mAxKVAZHfrw/s400/UglyGirl.jpg niezla nie?

Gość ssssssssssssssss
do zelek zielony ...w zawodówce juz są o wiele gorsze,prawda?

Gość no ale dlaczego tak sie czaisz
hmm no to skoro mozesz jezdzic to zaproponuj ze ja odwieziesz i wtedy z nia pogadaj

Gość ah geee
prowokacyje -.- a juz chcialam cs odowiedziec ^^

Gość z gory dzieki
no ale dlaczego tak sie czaisz hmm no to skoro mozesz jezdzic to zaproponuj ze ja odwieziesz i wtedy z nia pogadaj hm ale mi jest latwiej to napisac, jka juz bedzie wiedziala to wtedy przyjade drugi raz do niej to pogadamy na luzie. Tylko wlasnie stad moje pytanie bo nie wiem jaka bedzie jej reakcja;p