Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka11

Czy to możliwe aby test ciążowy wskazał fałszywie ujemny wynik?

Polecane posty

Gość kafeterianka11

termin spodziewanej @ wczoraj a test mówi że ciązy nie ma. Czy macie doświadczenia z testami ciązowymi? Możliwe aby nie wskazał ciązy?

Gość może tak być
że test nie wskaże ciąży, bo np owulacja była później niż myślałaś i co za tym idzie do zapłodnienia też mogło dojść później

Gość kafeterianka11
no kumam ale owulacja była mierzona testami owulacyjnymi i wskazywały one na jakiś 13, 14 dc, więc teoretycznie nie mogła wystąpić później.

Gość a broken bottle top
u mnie ciaza wyszla na domowym tescie dopiero w 7tyg, 3 tyg po terminie @, takze lepiej zrobic bete w laboratorium

Gość hyjaa1
poczekaj i zrob następny za 3 dni ;) powodzenia, mi ledwo wykrył po 8 dniach od spodziewanej @... pre test.. ledwo wskazałó drugą kreske

Gość kafeterianka11
no czyli coś w tym jest...mogę więc nadal żyć nadzieją :) Myśl o laboratorium jest niezła - muszę o tym pomyśleć.

Gość hyjaa1
kolezanka ma racje.. najpewniejszy bedzie wynik z laboratorium;)

Gość może tak być
no ok, powiedzmy że nawet była w tym 14dc, ale do zapłodnienia nie wiesz kiedy mogło dojść, mogło to być po 24h, a do zagnieżdżenia dochodzi po 7-10 dni i dopiero od momentu zagnieżdżenia zaczyna się wydzielać hormon wykrywany przez testy ciążowe, a na początku stężenie jest bardzo niskie i test może go nie wykryć, z czasem wzrasta ja mam już 6 dni spóźnienia i też mi testy wychodzą negatywne-zrobiłam już 3, a mam objawy ciążowe i do tej pory cykle jak w zegarku

Gość no to dziwne
mnie tam wyszly dwie krechy juz dzien przed terminem miesiaczki a mialam najtanszy jaki jest na ebay'u

Gość może tak być
a wcześniej robiłyście testy i nie było nawet cienia? A jak pojawił się Wam wynik pozytywny to od razu "wyszły" obie kreski, czy ta druga pojawiła się po jakimś czasie?

Gość kafeterianka11
------> może tak być być moze masz rację bo przecież to organizm i nigdy do końca nie wiadomo co tam w srodku trzeszczy. Tyle, że czuję się tak jakby ta miesiączka miała nadejść za chwilę. lekko pobolewa brzuch no i napięcie w piersiach które pojawia się u mnie przeważnie na tydzień przed @. Ehh

Gość asdasdasdasdas
Beta hcg jest najlepsza, zatem moje panie do laboratorium.. ;) U mnie oba testy wykryly ciążę jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki. Przy poprzedniej czekałam.... a Beta nigdy nie kłamie

Gość hyjaa1
choby nawet to na ulotce pisze ze chyba po iluś tam minutach test jest nie wazny.. ale mojej siostrze druga kreska wyszła po 15 minutach.. jak juz test rzuciłam w kąt;P i była ciąża;) ja juz na dniach powinnam miec@ .. ale od polowy cyklu bolą mnie bardzo piersi i są tkliwe.. nie mialam tak wczesniej jeszcze.. ktoras reg doswiadczyła a okazalo sie ze jest w ciąży?

Gość też tak może być
ale mnie nie chodzi o sytuację, że po dłuższym czasie pojawia się druga kreska czyli np. po 15 czy 30 minutach, tylko chodzi mi o taką sytuację, że robię test, zakraplam mocz, na teście pojawia się kreska w polu kontrolnym i wtedy dopiero pojawia się w polu testowym? czy od razu pojawia się w obu polach na raz?