Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kbkib

Czy moge sie tak zachowac, czy tak nie przystoi , jak myslicie ??

Polecane posty

Gość kbkib

Otorz chialabym poprawic 3 zeby u stomatologa estetyki. Chodzi o to, ze mam miedzy zebami przestrzenie, ktore mi sie nie pdobaja i chialabym ej zlikwidowac . Tylko nie wiem ile by to kosztowalo, moja kolezanka twierdzi, ze jak byla to za 2 zeby zaplacila 200 zl. jednaj ja woalabym sie wczesniej dowiedziec ile moze mnie to wyneisc. I nie wiem, czy zadzwonic i spytac przez telefon, czy wybrac sie nie umawiawszy sie wczesniej na wizyte, i po prostu pokazac pani o co mi chodzi i ile by to kosztowalo . I czy wogole da sie zrobic to o co poprosze. Jak myslicie ?

Gość kbkib
?????????????????????????????????????????

Gość kbkib
spier... dziadu jeden

Ja najpierw poszłam się zapytać,chociaż mogłam najpierw umówić się telefonicznie-nie czekałabym w kolejce.Za taką konsultację nic się nie płaci(byłam prywatnie).Lekarz raczej będzie chciał obejrzeć zęby,wtedy oszacuje ile to będzie kosztowało.Radzę najpierw się umówić w celu "oględzin"a potem już z górki.

Gość kbkib
eee ty pierwszy zaczales, ja cie nie obrazam tu patafianie , od szmat to sobie wyzywaj ale kogos innego zanudzielcu Dobrze, dziekuje Ci bardzo za rade :)