Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica- niedziewica....

Ile Was stracilo dziewictwo z tym facetem z ktorym macie teraz slub?

Polecane posty

Gość dziewica- niedziewica....

jw

Gość ja nie nie nie nie
i bardzo się cieszę, że facet z którym straciłam dziewictwo jest baaardzo odległą przeszłością :)

Gość od_odi
ja tez :))) i się bardo cieszę

Gość migrolla
ja też, a czy to nie wspaniałe?

Jestem nowa i nie mam pseudo - to tak jak ja ;) od 16 roku życia jestem z nim, ale mam 27 lat (tzn bede za pare miesiecy hehe) wiec 11 lat razem :) 5 po ślubie :)

Gość judzi87
ja też..5 i pól roku jesteśmy ze sobą...2 i pól po ślubie... on miał jedną przede mną:-( ...ale żałuje że nie czekałam do ślubu bo mąz zrobił się leniwy i juz nie ma tej iskry... a najgorsze że jesteśmy młodzi... mąż ma dopiero 28 lat...:-(

Gość pierwsza i pierwszy

Gość dssdf
I mnie to dotyczy. I uzupełniając wiadomości, jesteśmy szósty rok razem i mamy dwumiesięczne dziecko.

ja też. miałam wtedy niecałe 18 lat, on 25. ja nie byłm jego pierwszą i wcale tego nie oczekiwałam :P jesteśmy razem 7,5 roku a małżeństwem niecały rok (30 stycznia rocznica :) ) straszny_kocur - tak byłam w łóżku tylko z jednym mężczyną i nie zamierzam być z innym :P

hm.. ( nie złosliwie) ale troche wam wspołczuje nie wiecie jak było z innym nie wyszalałyscie sie nie mowie ze musiscie ale...

Gość a po co mi
wiedziec jak by było z innymi ? Nie bardzo rozumiem czemu nam współczujesz ? Z moim facetem jest mi WYŚMIENICIE nie bardzo rozumiem czemu mam testowac 10 innych tylko po to żeby wiedziec jak to jest ?Nie czuję że coś mnie "ominęło"

kiedys zrozumiesz ;) dodam ze moj maz nie jest pierwszy nie jedyny :P ja dla niego rózwniez

Gość ja też poznałam mojego
męża jak byłam gówniarą , przez te wszystkie lata super nas się układało więc nie bardzo wiem kiedy miałam testowac innych ? Skoro było i jest fajnie to co miałam powiedziec - sorry ale ja teraz muszę się przespac z kimś innym żeby sprawdzic jak to jest ? Czemu ktoś dorabia durną ideologię i szuka problemów tam gdzie ich nie ma? Że mnie zdradzi ? Rozumiem że facet czy kobieta którzy mieli innych partnerów nie zdradzają ? Sorry ale jak dla mnie to jest strasznie dziecinne rozumowanie

Gość kruselka
Ja !!! Milam 19 lat gdy go poznałam razem juz od 10, a małzenstwem od roku:P

Gość myszysjka
hm... zrozumiesz jak ci dupa zacznie wołac innego bo ci sie znudzi soryy ale nie znasz życia facet ktory miał jedna - żone i kobieta jednego :O łomatko i córko i to od 15 roku na cholere tak życ jeden parner zyciowy, seksualny w dupie byłas gówno widziałąs tyle

Gość do myszki
wiem co mnie zawsze strasznie u ludzi śmieszyło ? To że komuś się wydaje że zna mnie lepiej i będzie tak jak on twierdzi , nie obraz się bo młoda jeszcze jesteś i za przeproszeniem o życiu wiesz g , ja jestem po ślubie 23 lata i wyobraz sobie że dalej jesteśmy z mężem w sobie zakochani i wierni , to chyba od ludzi zależy jak pokierują swoim życiem i jakim wartościom są wierni a nie od tego co się komu wydaje 🖐️

jak czytam od 16 roku sa razem i on na zawsze i jedyny smiac mie sie chce po co nawet nie całowała sie z innym :D troche chore ale ... eh ...

:d to ze 23 lata po slubie to nie znaczy ze wiesz duzo i nie twierdz ze ja nie znam zycia bo mogłam wiele przejsc wiec moze troche zwolnij z ocenianiem

Gość żona s
ja nie i bardzo się z tego cieszę :)

a to ze prwie 30 lat razem ok super ale moze jeden przypadek na milion a swoja droga pewna ze on nie zdradził