Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca kobietka...

Ile partnerek przed Wami mial Wasz maz?

Polecane posty

Gość ja 1987
a moj miał tylko mnie... poznalismy sie majac 17 lat iw klasie maturalnej wzielismy slub ( bo sie kochalismy a nie musielismy co bylo zaskozeniem dla wszystkich) a 2 lata potem urodzil nam sie synek... dzis mamy po 23 lata 2 letnie dziecko i nadal kochamy sie jak wczesniej. Nie żałuje ani jednej decyzji w swoim zyciu :) Dodam jeszcze ze oboje konczymy studia,maz ma firme i dobrze sobie radzimy

Gość heterowo
do :do myszki: przesadzasz-miec wielu facetow mie oznacza szmacenie sie. szmacenie sie jest wtedy gdy robisz to z byle kim,pierwszym lepszym,byle jak,byle tylko zwrocic na siebie uwage. fajnie miec przed mezem jakies doswiadczenie. Lubie kobiety,ktore nie wstydza sie swojego ciala i wiedza czego chca.Sa otwarte na propozycje.potrafia poprzez nabyte doswiadczenie wyczuc o czym partner marzy w lozku najbardziej. Poznaja same siebie i potrafia dac partnerowi wiecej niz...powiedzmy dziewice. zreszta dla samego faceta,kobieta ktora miala wczesniej partnerow,staje sie intrygujaca.

Gość Mężatka 29
Mąz może policzyc partnerki seksualne na palcu jednej ręki, czego nie mozna powiedziec o mnie ;) . . . . .

Gość taka jedna L
hmmm mysle ze okolo 5 a ja 2 och tyle ze ten 2gi t obyl 1 raz czylo moge smialo pisac ze 1 przed moim mezem ;) p.s moj maz mial 34 l jak sie poznalismy ...

Gość *panna migotka*
moj mial ich sporo(w tym chodzil na dziwki),co prawda mezem moim jeszcze nie jest,ale bedzie(jestesmy po zareczynach). Szczerze to na poczatku nie bralam tego pod uwage,ale z czasem zaczelam sie nad tym zastanawiac, i troche mi to przeszkadza,bo np mysle czy nie bedzie mnie pozniej zdradzal...jak sie pobierzemy...

Gość mamciamamcia
mój miał jedną...ja nie jednego ;)

Gość a dla mnie odp jest jedna
ja byłam jego pierwszą, on moim nie. czasem ma z tym problem, ale idzie żyć

Gość mi mala
to ja, mi mala- tyle ze na pomaranczowo, bo nie mam polskich liter w pracy ABSOLUTNIE nigdy w zyciu bym nie chciala, zeby moj maz nie mial zadnej przeszlosci seksualna przed slubem, zebym byla ta pierwsza. czlowiek - ZWLASZCZA facet zawsze sie bedzie zastanawiac jakby to bylo z inna, i niestety- wiem z opowiesci- czesto swoje niespelnione marzenia realizuje...tyle, ze po slubie wlasnie:o moj maz mial 3 czy 4 partnerki przede mna, i ciesze sie z tego wiem, ze teraz tym bardziej docenia mnie - sam zreszta to mowi, ze jestem najlepsza i wyjatkowa, i ze dopiero ze mna poznal co to prawdziwy seks;) i tez uwazam za chore spotykanie sie od 15 roku zycia z ta sama osoba, potem z nia slub i cale zycie w malzenstwie zadnych pocalunkow, flirtow poza tym? na stalosc i monogamie jest czas w malzenstwie, a nie przed nim! i absolutnie nie popieram puszczania sie przed slubem, ale szczerze wspolczuje zonom facetow- prawiczkow do czasu slubu, bo widze, jak takie malzenstwa wygladaja... i co faceci mysla/czuja.