Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość georgia24

Mój facet milczy od rana. Martwię się

Polecane posty

Gość georgia24

Mój facet rano wyjechał na szkolenie z pracy do innego miasta. W drodze puścił mi smsa, było to tak ok. 10 rano. Od tamtej pory milczy i martwię się. Puściłam mu już ze 3 wiadomości, dzwoniłam dwa razy. Nie odbiera. Pocieszcie mnie, bo chyba nie zasnę dzisiaj :o

Gość Ewellinka
nie martw się, może zapomnial ładowarki :)

Gość Ewellinka
ups! nie odbiera... może był bardzo zmęczony i zasnął?

rozumiem Cie doskonale.Trudno wytlumaczyc to.Nie sadze by cos sie stalo, bo chyba by ktos Cie powiadomil.Nie sadze, ze brak zasiegu.No nie wiem.Dosc lekkomysnie potraktowal Cie nie dajac znaku zycia.Trzymaj sie.Sprobuj czyms sie zajac.

Gość georgia24
Nie wiem... może. Zazwyczaj jednak gdy się nie widujemy to zawsze do siebie przed snem dzwonimy. Już dawno nie było tak żebyśmy cały dzień praktycznie nie mieli kontaktu.

i may mamy uwierzyc ze sie MARTWISZ? czy to zwykła zazdrosć?..... ze on tam na tym szkoleniu????.......no wiadomo co sie robi na szkoleniu......;)

Gość georgia24
Zazdrość? No niekoniecznie. Mam do niego pełne zaufanie i wiem, że nie odwali żadnej głupoty.

Gość TH is IT
Martwisz się że stracił głos ?

Gość łoooooooooo matko
no to masz problem.pewnie leży gdzieś zalany albo wyrwał jakąś laskę,a ty mu przeszkadzasz:D

"Mam do niego pełne zaufanie i wiem, że nie odwali żadnej głupoty" -do czasu. O zdradach słyszał kazdy, ale nikt nie dopuszcza mysli ze to własnie jego moze spotkac, a jednak to spotyka, a ty jestes własnie takim przypadkiem ktorego napewno to nie spotka....-do czasu.;)