Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie jest do bani

ta dziewczyna zgineła w cierpieniach, smutna historia

Polecane posty

Gość On Dziwny bardzo On
ktoś kombajnem wjechał w namiot w którym spała na polu namiotowym

Gość życie jest do bani
potrącił ją samochód i wpadła do rowu przez kilka godzin usiłowała się wydostać, niestety pomoc przyszła za późno:( kierowca uciekł z miejsca zdarzenia

Gość aaapsik
straszne , jak życie potrafi z nas zakpić , daje nam wszystko i w jednej chwili nam wszystko odbiera..

to rzeczywiscie smutne.. ladna dziewczyna, szkoda jej

Gość ja musze żyć a niechce
a ci co są szczęśliwi muszą umierać czemu tak jest

wlasnie i o to chodzi.. ci ktorzy teraz pragna konca swojego zywota, kiedys moga zalowac swoich slow. przyjdzie w ich zyciu taki okres kiedy beda bardzo szczesliwi i wtedy (nie daj Boze) moze sie cos stac.. ja tez mam juz od dluzszego czasu takie dni ze odechciewa sie wszystkiego, ale trzeba jakos sobie radzic..

Gość ja musze żyć a niechce
gdyby się dało oddałbym swoje głupie życie dla jednej z tych osób:(

Gość życie jest do bani
kurcze ale to wszystko jest straszne:(

Gość bo bóg jest sprawiedliwy
za dobre wynagradza a za złe karze wiec kto grzeszy to sam ściąga kare na siebie a potem ludzie sie dziwią ze ich nieszczęścia spotykają

Gość nie pierdziel tu o jakims bogu

Gość bo bóg jest sprawiedliwy
nie jakimś tylko twoim stworzycielu

Gość nie pierdziel tu o jakims bogu
dla mnie bóg nie istnieje wiec nie wiem po co to piszesz, ale nie zamierzam sie kłócić

Gość hermetis
ze dla cie bie nie istnieje ale dla niego istniejesz od prawa ludzkiego to uciekniesz ale od boskiego nigdy człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu — tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli.

Gość hermetis
ironia losu czy kara boża rodzina właściciela sieci klinik aborcyjnych zginęła obok Grobu Nienarodzonego Dziecka 22 marca w Montanie, na północy USA, w wypadku lotniczym zginęło 14 osób. Na jaw wychodzą niecodzienne okoliczności katastrofy, o których informuje serwis Fronda.pl. Do tragedii doszło bowiem na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, niedaleko Grobu Nienarodzonego Dziecka. A samolot należał do właściciela największej sieci klinik aborcyjnych w Stanach Zjednoczonych. Zginęły jego dzieci i wnuki. W katastrofie lotniczej zginęło siedmioro dzieci i drugie tyle dorosłych - rodzina milionera z USA. Właścicielem maszyny był Irving Moore 'Bud' Feldkamp III, który zbił fortunę na sieci klinik aborcyjnych w USA.

Gość hermetis
Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe.

Gość hermetis
wiem ze srasz na to ale i tak zapłacisz za ta przyjemnosc