Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwy prawiczek 27

Opadl mi przed stosunkiem, a to mial byc moj pierwszy raz...

Polecane posty

Gość to jest skandal
Ja pierdole co za durne tematy!

dziękuję że daliście się tak ładnie nabrać, ale dałam doopy i nie przelogowałam się w temacie o żelku :D no i po prowokacji :D

Gość ewelus to sie ma nijak
do podniecenia. kobieta moze podniecac maksymalnie i to wlasnie prawiczka bedzie tremowac, ze mu nie stanie

Gość taaaaaaaaaaa
właśnie zauważyłam chyba Ci się nudzi

Gość fuksja sfiksowana
bo ona mysli,ze Ty myslisz,że ona jest do niczego...padła cała jej samoocena i zwyczajnie nie mysli o Twoim problemie tylko o tym,ze jest do niczego w łóżku i podniecic Cie nie umiała...wiec Ty lepiej ją znajdź i wyjasnij sprawe...poza tym,jakkolwiek byłaby ostra Dżaga,pierwszy raz (w sensie z nowym partnerem) jest czesto pozbawiony akrobacji a bardziej skupiony na nieco innych rzeczach...my tez sie denerwujemy

Ewelus mi stoi penek pierwsza klasa!!! długo bardzo i mocno... :P ;) nawet bo bardzo duzej ilosci alkoholu :P ;)

"myślicie że macie brzydkie cycki" w życiu nie miałam kompleksów na punkcie biustu,najlepsze co mam:O jak już to inne... Złoty udowodnij:classic_cool:

Gość fuksja sfiksowana
jak sie jak mowisz tzytzki Jemu nie spodobają to po ptokach Kolego...mamy prawo tak myslec tak jak Wy myslicie,czy nie bedzie zadnego falstartu po drodze,,,wniosek ona sie zestresuje on zdenerwi jeszcze bardziej i podobny temat wyląduje zaniedługo na keffe moze opaska na oczy to nienajgorszy pomysł

Gość szykuje się znowu cyberek
:O ble:O:O:O

Gość fuksja sfiksowana
Żelek...alle rozkochałaś towarzystwo kafeciane...Łobuzico

bo jak później okazało się miał nietypowe zachcianki w seksie a klasyczna pozycja to akurat nie było to:P

Gość ale jak to wogóle nie odbiera
telefonów? smsów? od tamtego czasu 0 kontaktu? A ile czasu minęło?Może jak to było dzien dwa temu daj jej chwilke na oswojenie się zsytuacją. To nie tylko dla Ciebie był stres. Dziewczyny tez się stresują, że nie stanęły na wysokości zadania i nie podnieciły chłopaka:(

JEŚLI PALA NIE STOI TO JEST TYLKO WINA FACETA MA W ZŁYM STANIE ZDROWIE I TYLE W TEMACIE :O :D :D :D jeśli jest zdrowy to przy każdym zbliżeniu mu stoi

Gość smierdziel
jak kobieta nie jest mokra rpzed kazdym zblzieniem to jest to tylko i wylacznie wina kobiety, bo to znaczy ze ma cos nie tak ze zdrowiem :D