Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaaaaaaaaaaaa

jak zabiegać o dziewczynę, którą

Polecane posty

Gość oto jaaaaaaaaaaaa

juz się zdobyło a która czuje się zaniedbywana w związku?

Gość Edytaaa
Staraj się ją czymś zaskakiwać...Dawaj jej do zrozumienia,ze sią nią interesujesz "na nowo".Spędzaj z nia czas tak jak przez zdobyciem jej.My kobiety uwielbiamy być faworyzowane......zapraszane do kina...i wtedy kiedy ktoś nam slodzi.Czyli dużo wszystkiego tak na prawdę niepotrzebnego i to tylko po to-żeby pojawiło się w nas uczucie spełnienia...;] Powodzenia ;]

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
dużo pracuję, w najbliższym czasie to się nie zmieni, mam tyle czasu ile mam, ale chcę żeby czuła że mimo to kocham ją i jest dla mnie ważna. Jakimi gestami mógłbym sprawić żeby nie czuła się zaniedbywana?

Gość She83
np raz po raz rozyczka, czekoladki - tyle chyba masz czas zeby to kupic ?

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?

Gość Zenon 34 Środa Śląska
Zabiaerz ją na wycieczke do Paryża i oświadcz się na wieży Ajfla

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
miło, ale chciałbym dbać o nią codziennie, żeby nie czuła się zaniedbywana. Pomysł z Paryżem to jednak jednorazowe rozwiązanie problemu

Gość Monika121222
wystarczy jak jej będziesz powtarzał że ją kochasz, jak bardzo ci jej brak jek jej nie ma przy tobie. Kupisz kwiaty, wyskoczycie czasem do restauracji. Kochaj się z nią, nie bądź zimną rybą.

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
dziękuję bardzo za wypowiedzi i proszę o więcej. Podpowiedzcie mi konkretne sposoby, gesty, zachowania jestem tylko facetem, nie do końca wiem co na was działa, kiedy czujecie się szczęsliwe.

Gość ja czuję się zaniedbywana
byloby inaczej gdyby: moj facet chcial ze mną spedzać więcej czas chciał ze mną rozmawiać o problemach, swoich i moich gdyby słuchał tego co ja do niego mówię gdyby wykazywal zainteresowanie moja osobą gdyby kupował mi kwiaty słodził mi, prawił komplementy

Gość oto jak zdobywana jestem ja
-komplementy, czule slowka -kwiaty -sniadanie do lozka -romantyczna kolacja - niespodzianka raz na jakis czas -slodki sms w ciagu dnia -masaz -moj chlopak czasami mnie dotknie kiedy obok mnie przechodzi, poglaszcze po plecach, pobawi sie pasemkami wlosow, pocaluje mnie w reke albo niespodziewanie obejmie kiedy npzmywam naczynia - drobne gesty nic nie kosztuja a przypominaja o tym ze ktos cie kocha - zostawiam sobie czasem liste rzeczy do zrobienia, kiedy moj K. wychodzi do pracy przede mna czesto znajduje na tej liscie dodatkowy punkt np "pamietac ze K. cie kocha" albo "myslec o tym co K. zrobi mi wieczorem w lozku" itd. - kiedy odwozi mnie do pracy, zawsze cos dla mnie ma slodkiego i mi daje razem z pozegnalnym buziakiem - raz na jakis czas wylaczamy telefony i robimy sobie wieczor tylko dla siebie --> tu inwencja nalezy do Ciebie -duzo sexu

Gość ja czuję się zaniedbywana
oj tak to tez jest b.miłe: "moj chlopak czasami mnie dotknie kiedy obok mnie przechodzi, poglaszcze po plecach, pobawi sie pasemkami wlosow, pocaluje mnie w reke albo niespodziewanie obejmie kiedy npzmywam naczynia - drobne gesty nic nie kosztuja a przypominaja o tym ze ktos cie kocha" ...

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
a co robić jak np. jestem w delegacji przez tydzień i nie widzimy się wtedy a ja biegam ze spotkania na spotkanie, mam czas tylko wieczorem, rzadko w ciagu dnia ale zdarza się

Gość czesto rano i wieczorem
-wyslij jej kwiatka przez poslanca -zadzwon po pracy -w przerwie obiadowej napisz cos milego -przygotuj cos milego i np drugiego czy trzeciego dnia delegacji zadzwon i powiedz, ze chcesz zeby czula ze myslami jestes blisko i ze tu i tu cos na nia czeka milego (bielizna, cos slodkiego z wyzszej polki, drobna bizuteria, bilety do kina/teatru na termin w ktorym juz bedziesz w domu czy co tam wymyslisz) mam tylko nadzieje ze nie wyjezdzasz w delegacje co tydzien bo jak tak to dramat

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
to dobre pomysły dzięki, mam nadzieję że i na nią podziałają, gdybyście mieli jeszcze jakieś propozycje napiszcie, chcę żeby czuła ciągle że ją kocham

Gość marzycielka======
nie przesadzaj tylko,bo moze pomyslec,ze cos przeskrobales

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
nie bede mial czasu na przesadzanie, podrzuccie cos jeszcze

Gość fxbgd
zazdroszcze wam facetów którzy o was zabiegają :( mój nie robie kompletnie nic, wszystko ja sama musze robic :(

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
to może pokarz mu ten watek - może jak ja nie bardzo wie co ma zrobic

Gość fxbgd
no cos ty nie bede mu pokazywałą wątku na forum :O zreszta on zawsze sie smieje ze mnie ze czytam jakies duperele na forach, a poza tym watpie czy by nawet wszedł w linka ktory bym mu wysłała. nie poświeca mi za wiele czasu a właściwie bardzo mało :O no cóż... :( no i by powiedział ze wymyślam sobie problem.

Gość fxbgd
z tego co napisała "oto jak zdobywana jestem ja" nic nigdy nie miało miejsca. no moze tylko komplementy kiedys i smsy ale teraz juz nie ostatnio nawet nie dość ze sie tak rzadko widzimy to jemu ciagle dzwoni telefon nawet w trakcie seksu porażka chyba nie, chyba do mnie powoli dociera

Gość oto jaaaaaaaaaaaaaaaa
moja dziewczyna powiedziała że czuje się zaniedbywana ale nie powiedziała mi jak mam to zmienić

to straszne! Jak ona mogła nie napisać Ci grubej na 2 palce instrukcji jak masz o nią dbać! Wiesz co facet? Daj sobie spokój z dziewczynami, kup chomika i poćwicz najpierw na nim :P

Gość oto jaaaaaaaaaaa
hahahahahaha dobre ;) kiedy ja sobie dobrze radze gdy jestesmy razem, jak zpedzamy razem czas, schody pojawiaja sie kiedy pracuje do pozna lub wyjezdzam na delegacje, wtedy mam duzo pracy i nie wiem jak jej okazywac uczucia na odleglosc nie mam czasu nawet zeby o tym myslec. my faceci nie mamy podzielnej uwagi

Gość oto jaaaaaaaaaaa
spedzamy - sorry literowka

mów za siebie, są tacy co mają podzielną uwagę :) Jeśli mieszkacie razem, to mogę Ci podsunąć jeden pomysł.

Gość oto jaaaaaaaaaaa
nie mieszkamy razem byłes w takiej sytuacji?

nie byłem bo dbam o swoje kobiety:) Napisz jej coś miłego od siebie na małej karteczce i ukryj gdzieś w jej domu tak żeby sama nie znalazła. Gdy wyjedziesz w delegację zadzwoń do niej i powiedz, że na szafie coś na nią czeka. Jeśli nie umiesz rysować to super, narysuj coś dla niej na karteczce. Doceni że zrobiłeś to specjalnie dla niej. Jak jesteś w delegacji to napisz jej list i wyślij zwykłą pocztą. Jeśli zwykle do niej dzwonisz, to nagraj wiadomość i wyślij smsa dźwiękowego. Powiedz jak wiele dla Ciebie znaczy, jaka jest wyjątkowa. Niech sobie odsłucha, najlepiej gdy będzie w towarzystwie innych osób, np. w pracy :) Jak chcesz zadziałać z grubej rury, to dowiedz się jaka jest jej ulubiona książka z dzieciństwa. Kup tę książkę, a następnie ją własnoręcznie przepisz. Jeśli w książce są jakieś obrazki, to rysujesz je tak jak potrafisz. Opraw i daj jej w prezencie "z okazji braku okazji". Albo wyślij pocztą. Pisałem już kiedyś o tym, pamiętam jak pewna pani dostała przepisanego i z narysowanymi obrazkami "Małego Księcia" Antoine'a de Saint-Exupéry'ego :classic_cool:

Gość smilecat
kup jej kwiatka od czasu do czasu