Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto jaaaaaaaaaaaa

jak zabiegać o dziewczynę, którą

Polecane posty

Gość eksy
piszcie piszcie, pokażę chlopakowi :D

Gość ***Narzeczona ***
A nie mozesz je osobiscie spytac czemu czuje sie zaniedbywana. Ja powiedzialam wprost o co mi chodzi sorry ale facet nie jest wrozka zeby domyslal sie co mi w glowie siedzi. Jesli ja wiem w czym problem to mowiac ci o nim czesciowo pomoge ci go rozwiazac.

Gość ***Narzeczona ***
Nikt ci tu nie pomoze bo nikt nie zna Twojej dziewczyny a Ty sam mozesz nie wiedziec do konca czego jej brakuje. ROZMOWA ROZMOWA ROZMOWA

Gość Ola lalalalala
Boski skad Ty masz takie pomysly? :) Pozdrawiam

Gość ***Narzeczona ***
Boski Ja uwazam ze jeseli kobieta nie mowi o co jej chodzi to niech w ogole sie nie odzywa. Jak jest dojrzala do zwiazku to musi umiec rozmawiac i artykulowac swoje potrzeby chyba ze sie naogladala za duzo filmow romantycznych o facetach ktorzy lataja za pannami jakby mieli sraczke zeby zadowolic ksiezniczke.

Gość do narzeczona
facet tez moze czasami wykazac troche inwencji, jak widac wyżej potrafią!

Gość ***Narzeczona ***
Bez sensu on bedzie kupowal mi kwiatki a ja ede chciala zbey mnie wiecje przytulal. On sie zestresuje ze nie jestem z nim szczesliwa a ja sie zdenerwuje ze nic sie nie zmienia i dalej czuje sie zaniedbywana. Inwencja to jest na poczatku zwiazku. Poznajemy sie wypracowujemy pewne standardy uczymy sie co komu przynosi radosc itd .... jesli ona teraz czuje sie zaniedbywana to nie dlatego ze marzy o czyms czego nigdy przy nim nie miala a dlatego ze czegos zabraklo co kiedys dostawala ... Tylko widzisz on moze wieki stracic na wyprobowywanie czy wlasnie w tej danej chwili akurat tego elementu jest w zwiazku mniej. to tak jak w sexie ..... nie dostaje orgazmu ale nie mowie facetowi ze ma cos robic inaczej on sam ma byc taki wspanialomyslny i sie zorientowac Dojrzala kobieta swiaodmoa siebie i sowich potrzeb wprost mowi o co jej chodzi.

Gość ***Narzeczona ***
A jak idziecie do lekarza to co mowicie ?? Zle sie czuje boli mnie?? Czy dokladnie opisujecie sytacje ze boli tu i tu ze to i to sie dzieje. Lekarz tez nie jest czarodziejem i sie nie domysli gdzie was boli, Czym szbciej powicie co sie wam dzieje tym szybciej lekarz bedzie mogl przystapic do keczenia i zachamowania chory ktora przestanie sie rozwijac.

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
powiedziała o co chodzi, ale w najbliższym czasie przyczyny takiego jej odczucia sie nie zmienia, o czym sama dobrze wie, i powiedziała, że będzie się starała jakoś to wytrzymać, ale może są jakieś sposoby, żeby mimo wszystko czuła się kochana i doceniana, dlatego pytam was o zdanie. I w tym miejscu bardzo dziękuję za rady, bo podpowiedzieliście mi kilka naprawdę ciekawych pomysłów i takich, które uda mi sie zrealizować, jeśli jeszcze coś przychodzi wam do głowy piszcie, myślę że nie tylko dla mnie wasze pomysły okazują się cenne :)

Gość ***Narzeczona ***
Skoro wiesz ze w tej chwili nie mozesz nic zmienic to po co masz sie produkowac przeciez twoja inwencja nic nie da. Moj Narzeczony tez np b duzo pracowal czulam sie zaniedbywana bo spedzialismy mniej czasu ale rozumialam i moim obowiazkiem bylo zaufac ze przeciez nic sie nie zmienilo ze kocha itd. Przeciez nie jego wina a ja sobie poczekalam az w pracy mial mniej zajec i mogl mi poswiecac tyle czasu co zawsze. Moze gdybys tu napisal nam o co jej chodzi to moglibysmy lepiej doradzic. bo jesli ty duzo pracujesz i nie masz dla niej czasu to zawsze mozesz czesciej pisac smsy kupic kwiat zeby mogly przypominac jej o tobie przez kilka dni albo kupic ladna ramke i wlozyc do niej wasze wspolne zdjecie zeby wiedziala ze zawsze jstes przy niej nawet jesli nie masz czasu.

Gość ***Narzeczona ***
Moze jest cos o czym ona marzy?? Ja np marzylam o kocie sama go sobie zorganizowalam ale narzeczony chcial podjac sie tego zadania zeby w braku jego obecnosci kot go reprezentowal ;)

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
no właśnie o to chodzi że go nie mam, i nie będę miał go więcej jeszcze przez jakiś czas, są dni że nawet nie mam kiedy wysłać smsa, chcialbym jej to jakoś zrekompensować, żeby nie czuła się nie ważna, samotna itd.

Gość ***Narzeczona ***
to moze obiecaj jej jakis wyjazd wspolny po tym okresie braku czasu .... niech ona sie sama zastanowi gdzie chce jechac i co robic nie bedzie smutna zajmie sie mysleniem o wyjezdzie

Gość ***Narzeczona ***
skoro nie masz czasu wyslac jej smsa to jak chcesz znalezc czas na realizacje jakiegos pomyslu ?/ Moze zamiast siedziec na forum jedz do niej chociaz na chwilke. Moj Narzeczony chocby mial niedospac to przyjezdzal nawet o 22 na pol godiznki pocalowac przytulic i powiedziec dobranoc.

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
to dobry pomyśl, ale na później jak już będę widział kiedy to będzie możliwe, a mnie chodzi o to jak jej to okazywać na codzien. Kwiaty to dobry pomysl, boski też fajne rzeczy podpowiedział, Ona lubi niespodzianki, może ugotuję jej coś w weekend - pomyślę. Potrzebuję wiecej propozycji, bo nie wiem jak długo to potrwa eh :(

Gość oto jaaaaaaaaaaaa
jestem w pracy - wieczorem sie widzimy - czas żeby napisac liścik i schować go a potem powiedzieć gdzie jest jak bede daleko,znajdę. Kwiaty moge zamowić wczesniej akurat jak bede mniej zajety jak dzis np.

Kup boską bieliznę......sam też będziesz miał trochę radochy:)

Gość ***Narzeczona ***
I nie trzas sie tak nad nia przeciez to nie jest dziecko. Chyba jest rozumna i wie ze jak nie masz czasu to nie masz chyba ze ona ci nie udfa mysli ze robisz ja w konia w takim razie po co ten zwiazke bez braku zaufania. Owszem jesli nie jest na diecie to mozesz cos ugotowac zrobic jej przyjemny dlugi masaz albo przygotowac goraca kapiel. Masz wolny weekend to swietnie zawsze w weekend mozesz a zabrac do restauracji czy kina np pod pretekstem koniecznosic zkaupu koniecznej i waznej rzeczy w markecie. Nie bedzie sie spodziewala ze chodiz o cos innego.

Gość ***Narzeczona ***
I pamietaj ze nie duperele licza sie w zwiazku. Kiedys moze bedziecie malenstwem z dzieckiem bedzie mnostwo obowiazkow i nie bedzie w ogole czasu na bzdury. Milosc bedziesz jej okazywal tym ze zaopiekujesz sie dzieckiem zbey mogla sie przespac ze zwolnisz sie z pracy na chwilke zeby zawiezc ja do lekarza itd. nie rozpieszczaj jej zbytnio bo zrobisz blad .... jak tylko podejmiecie wspolne dorosle zycie to ona z braku atrakcji moze sobie znalezc innego faceta ktory jej te aktakcje zapewni bo nie bedzie obciazony rodizna.

Do autora topiku jesli czuje sie zaniedbywana zwlaszcza wtedy, kiedy jestes w pracy albo delecgacji to - wysylaj jej conajmneij jednego smsa dziennie pracujac -wracajac z delegacji postaraj sie kupic jej jakis drobny upominek, jakiegos kwiatka lub czekoladki lub..po powrocie z delegacji zapros ja na kolacje do restauracji To takie najprostsze, biezace sposoby

Gość jak facetowi się chce
to już pół sukcesu

>> Ola lalalalala z bateryjki :P >> ***Narzeczona *** artykułowanie potrzeb to podstawa, tylko że odnoszę wrażenie, że gdyby autor topiku zapytał "co mogę dla Ciebie zrobić, abyś przestała się czuć zaniedbywana?" to raczej usłyszałby coś o tym jak ona się czuje i jak chciałaby się czuć niż gotowe "sposoby" dbania o nią. Oczywiście mogę się mylić bo jej nie znam, ale jeśli nie, to bardziej użyteczne będą właśnie takie pomysły.

Gość jak facetowi się chce
kobiety często mówią, "ale jak Ci powiem dokładnie co bym chciała żebyś zrobił to radość już nie będzie taka sama" - chodzi o efekt zaskoczenia

>> Ola lalalalala z bateryjki :P >> ***Narzeczona *** artykułowanie potrzeb to podstawa, tylko że odnoszę wrażenie, że gdyby autor topiku zapytał "co mogę dla Ciebie zrobić, abyś przestała się czuć zaniedbywana?" to raczej usłyszałby coś o tym jak ona się czuje i jak chciałaby się czuć niż gotowe "sposoby" dbania o nią. Oczywiście mogę się mylić bo jej nie znam, ale jeśli nie, to bardziej użyteczne będą właśnie takie pomysły.

Gość gggggrrrr.
a dziewczyny jak dbacie o swoich chlopakow? Jak ich zaskakujecie?

Gość mru mru2
miłe smsy, kanapki do pracy, masaz po pracy, seks w czasie pracy (w miare mozliwosci oczywiscie) seksowna bielizna....

Hej Młoda :) dzisiaj już nie odbiorę. Wszystko w porządku Młoda, pogadamy jutro :)