Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brown

Zauroczyłam się, a on się nie odzywa

Polecane posty

Gość do ja ci powiem
aha... to tak jak ja.... męczą mnie czasami jego opisy, mam wrażenie, że są skierowane do mnie.... ale on milczy :(

Gość ja ci powiem
kiedys tez nie odzywałam sie dosc długo , tak go skręcało z tego zagladania i w końcu wstawił opis taki niejednoznaczny , nie wiedziałam o co chodzi , więc napisałam do niego sms , autorko , zebys wiedziała jak szybko mi odpisał hahah, teraz to smieję , sie , ale ze swojej głupoty , ze dałam mu się wkrecić

Nie odzywa się od 5 dni. On mnie nie oszukiwał, od początku mówił, że ma żonę i dziecko i nie interesują go "romanse". Jest jako przyjaciel i nasze rozmowy też są wogóle nie zobowiązujące. Taka jest różnica między moją a waszymi znajomościami.

Gość ja ci powiem
no wiem , czy jego " przyjażń " jest taka bezinteresowna , ja wiedziałam , ze mój " przyjaciel " ma żone , tylko o dziecku nic nie powiedział , po co ci to ? wkręcasz się , on proponuje Ci przyjażń , a Ty sie w nim zauroczyłaś , nie ma przyjażni damsko - męskiej , bedziesz cierpiała,

Ale życzenia to nic złego, tak myślę. Wysłac i potem zniknąć tak jak to on zrobił? Co myślicie ? Może jakiś facet się wypowie, jak to wyglądałoby z ich punktu widzenia?

Gość ja ci powiem
przechodziłam to samo co Ty , siedzisz w tym po uszy kochana ! jak chcesz to wyśli mu te życzenia , ale gwarantuje ci , że jeżeli on ci odpisze , to nie zniknisz , nie bedziesz miała na to siły , jak chcesz to zakończyć to zrób to teraz , a jeżeli bedziesz chciala to pisz z nim dalej , co ja ci bede mówić , zrób co uważasz za stosowne , twój wybór

Gość jakiś facet
Jeśli uważasz, że to przyjacielskie rozmówki, to pokaż je swojemu mężowi. Przecież nie będzie zły o to, że masz kolegę, no nie? Zauroczyłaś się i tyle. A facetowi może się zepsuł komputer. A może żona znalazła rozmowy i teraz on ją na kolanach przeprasza?

Gość gwoli wyjasnienia...
jesli to faktycznie tylko "przyjazn" to w czym problem, wysylaj i juz. kolegom w pracy tez pewnie skladasz zyczenia. on nie musi z toba codziennie rozmawiac, przeciez ty ze znajomymi tez nie gadasz codziennie. (ale ty dokladnie wiesz, ze sama siebie oszukujesz)

Gość ja ci powiem
a jeszcze dodam gdyby to była tak zwykła " przyjażn " to autorka nie pytałaby na forum co zrobić , po prostu wysłałaby te zyczenia , to świadczy o tym , ze ma do niego " emocjonalny " stosunek , on jest dla niej kims wiecej niz tylko kolega z netu

Ja może i mam do niego "emocjonalny" stosunek, ale on chyba nie, bo czuję, że mnie unika. Ale dobrze, że napisałaś, że jeśli tylko zwykły przyjaciel więc można wysłać życzenia, zrobię tak i najwyżej będę później żałować :)

juz wpadlas jak siwka w kompot (moze facet sie zorientowal, ze wlaczylas emocje i ...sobie "poszedl", zeby nie poglebiac twojego zauroczenia)

Gość ja ci powiem
hmm, autorko , a po tych 2 miesiącach znajomości , nie zorientowałas się , jaki jest jego stosunek do Ciebie ? jak go odbierasz ? kto pierwszy zaczynał rozmowę , czy był chetny do rozmów?

Chętny był on, a ja zawsze starałam się znaleźć czas, żeby porozmawiać, ale ostatnio 2 razy ja zaczynałam rozmowę. Może faktycznie coś wyczuł i poszedł. Trudno powiedzieć. Rozmowy naprawdę wogóle niezobowiązujące, przyjacielskie, żartowaliśmy tylko. A ja najwidoczniej zwariowałam z tego wszystkiego :)

to moze postaraj sie sobie wyobrazic co by bylo po na przyklad 2 latach kontaktu...ciesz sie ze poszedl, 2 miesiace to raptem chwila.

i wyslalas w koncu te zyczenia?

Doszłam do wniosku, że dostanę chyba ochrzan od Faceta Wyjątkowego!! :)

??? wyjasnij!

Ponieważ wczoraj też z nim tutaj rozmawiałam i mnie przekonał, aby nie pisać. A ja jak ta horągiewka, raz w jedną raz w drugą stronę :)))

Gość dziewczyno on ma w dupie
twoje życzenia-nie odzywa sie, tzn. że nie chce kontaktu czy to tak trudno zrozumiec,miej honor babo-stara a głupia

Gość boże jakie ye baby naiwne

Gość jkzs
moj kafeteryjny podrywacz też ma jutro urodziny,może to ten sam?był S ale teraz wiem ,że jeszcze ma gg M i J (to pierwsze litery imion

"teraz widzę jak tylko zagląda na gg , pewnie mysli , ze sie odezwę " Jak zagląda? Jest dostępny, czy niewidoczny, widzisz kiedyjest niewidoczny?

czyli jednak nie wyslalas? bo to chyba wczoraj byly te urodziny.

Gość jkolnionio
Wy tez nie pierwsze nie ostatnie, rzucimy jedną, lejac na to z gory zeby zaraz miec druga, a potem trzecia w ch.. was przeciez jest to co nam zalezy.

Nie 1 i nie ostani? Męża już mam, więc mam nadzieję, że to właśnie ten ostatni raz dałam się tak zafascynować kimś - nieznajomym z netu. Ale to zabrzmiało :) To raczej moja wyobraźnia zaprowadziła mnie do nikąd, czas wracać ...

Gość ja ci powiem
no i tak trzymaj !