Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

JAKIE MACIE NAŁOGI?????????

Polecane posty

Od czego nie możecie się uwolnić? 1. Krople do nosa 2. Skręt przed snem 3. Sprawdzanie poczty 4. Lorafen 5. Relanium 6. Stilnox 7. Polsen 8. Budyń

Gość fdssdfsfdfdssdffsddfs
Skąd masz skręty?

w szufladzie trzymam! O tak... lorafenik nic lepszego. Daje radość, rozluźnienie, uwalnia od połowy myśli. Aż idę przeszukać apteczkę. Jeśli chodzi o Polsen i Stilnox też są zajebite. Po 20 minutach czujesz się jakbyś orbitowała.

Gość gdzie dostać ten polsen
Użycie rekreacyjne Podobnie jak benzodiazepiny, zolpidem (Polsen) sporadycznie bywa nadużywany w celach rekreacyjnych. Działanie zolpidemu jest jednak nieco odmienne od benzodiazepinowego w subiektywnym odczuciu użytkownika. Przy dużych dawkach występować mogą halucynacje, podwójne widzenie, swoiste rozluźnienie, zaburzenia koordynacji ruchowej, łagodne zaburzenia percepcji ("świat jakby ze snu"), poczucie spokoju i relaksacji, omamy słuchowe (wrażenie wygłuszenia dźwięków) oraz wyraźna nasilająca się senność skutkująca ostatecznie zaśnięciem. Może powodować długotrwały sen, także bogaty w abstrakcyjne i realne wizje, co wiąże się ze zjawiskiem tzw. REM z odbicia (ang. rebound REM; zolpidem podobnie jak benzodiazepiny tłumi sen REM i po spadnięciu jego stężenia w OUN poniżej pewnego poziomu następuje intensyfikacja tej fazy snu, o ile pacjent akurat się nie wybudzi (dość często donosi się o spontanicznym obudzeniu się po upływie ok. 5-6 godzin od zażycia). Standardowe dawki rekreacyjne wahają się od 10 mg do 30 mg, przy czym większe ilości powodują najczęściej nudności i amnezję następczą. Zolpidem bywa łączony z alkoholem, benzydaminą, DXM, opioidami, marihuaną lub gałką muszkatołową, lecz wówczas efekty są ciężkie do przewidzenia i najczęściej kończą się wspomnianą amnezją.

niestety jeden, ale koszmarny - żarcie :O cały wdzięk stracony, cała kasa przejedzona :(

Gość romek36
brzydula30 jestem twoj :)

Gość onanista cwelista
od walenia kapucyna

nOo...właśnie, że nie :( ...znaczy :) [eee nie wiem tak naprawdę bo ...nie wiem :o:classic_cool:

w sumie powiem wam że i stilnox i polsen to samo, nie odczuwam żadnej różnicy w działaniu. Jak ja uwielbiam to orbitowanie! Chyba muszę trochę przyhamować :O

Gość romek36
brzydula30 to zalezy jaką techniką kręcone ;) a smaku gałek nie znam ;)

Erica, a próbowałaś ?...bierzesz kilkanaście głębokich wdechów i wydechów ...ostatni wdech największy[przytrzymujesz ] i uciskasz dłońmi[najlepiej jak druga osoba to zrobi:classic_cool:] szyję ...odpływasz na chwilę :D:classic_cool: ...zaraz se chyba strzelę :D łaaaaaaaa ha ha :classic_cool: 🖐️

Gość prąt HAHAHHAHAHA
ja wole kopa, np cirrus :P z PE :P i tramal lubie

Gość irish girl
ZOLPIDEM (STILNOX) jest zajebisty! polecam wszystkim! bralam przez rok, od 3 lat w ogole a wiec nie uzaleznia! dziala dokladnie tak jak jesy napisane powyzej

Gość irish girl
jesli sa, to o nich nie wiem, w kazdym razie jestem raczej osoba bojazliwa i nie wezme jakichs ciezkich narkowykow, za to stilnox zostal mi przepisany przez lekarza i zupelnie przez przypadek odkrylam jego magiczne wlasciwosci. okres poltrwania zolpidemu jest krotki wiec nie musisz sie bac ze dlugo bedzie dzialal, bierzesz wieczorem, relaksujesz sie potem idziesz spac a rano nie ma zadnych objawow! ach gdybym nie byla w irlandii to byl poleciala do lekarza! :D

Gość prąt HAHAHHAHAHA
ile on kosztuje i jakie sa przeciwwskazania i mozliwe efekty ubocxzne?

Gość internet pieczywo

ciekawy temat NAŁOGI.tak sie zastanawiam i mysle ze mam ich tyle ze sam juz niewiem czy sa to nałogi czy normalnosc.np lubie vino.i pije je do kazdego posiłku.w polsce mógłby to byc nałóg ale tu w Itali to normalka.nastepny nałog to kobiety tu to tez normalka.bo jak zakonczyc wieczór jesli nie z kobietą?itp.

nie!!! Ale coś mi ten polsen dziś lekko działa. Już godzina od tabletki a ja tylko trochę nad ziemią, nawet pisać umiem. Więc zaraz spróbuję :classic_cool:

Irish Stilnox, Polsen i to na Z. one wszystkie na tym samym się opierają :D Ja dziś po polsenie, ale ciągle nie odpłynęłam! Stilnox kosztuje 3 dychy!