Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dr_Eustachy

Parę słów o grze na kurniku

Polecane posty

Gość trocheGłupia
co to znaczy "grać progiem"? Grałam z takim jednym i nazwał mnie "graczką progową"? Kompletnie nie kumam, o co biega

Gość gość
Jestem fanką Literaków, chyba zaraz sobie aż zagram. W tej grze liczą się dwie rzeczy: - fuks, który jest zmienny, co łatwo zaobserwować (po paru partiach z dobrymi literami zawsze się zj***e). - znajomość słownika literakowego i sprawne anagramowanie - taktyka - psychologia. Wszystkie te komponenty wpływają na naszą wygraną lub przegraną. 14 latek może niekoniecznie być mądrzejszy, po prostu rozwala cię taktyką. Co do gry programami - zdarza się czasem, ale takiego delikwenta łatwo rozpoznać - szybko układa, zawsze wyrazy najwyżej punktowane w danej konfiguracji, brak strategii.

Gość gość
Kurnik to jest największe dno w sieci jakie napotkałem.Fałszerskie układanie kart w tysiąca i robienie z myślącego gracza debila.Powinno się usunąć ten serwer z sieci!

Gość Zawiedziony

Witam wszystkich na Forum. Moja Opinia na temat Kurnika jest TAKA ;  Osoba co założyła kurnik NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA o jego Prowadzeniu.  Zatrudnia tam Osoby które są albo umysłowo Niedorozwinięte albo samych Starców niedowidzących i nie potrafiących ze zrozumieniem czytać co się do Administracji z Uwagami pisze !!! a jeśli już  jakaś osoba z tamtych coś zdoła przeczytać  to Później Odpisze   jak ANALFABETA PROSTAK która ma tylko znikomy zasób prostackich wyrażeń wyniesionych ze szkoły albo z pod mostu. Obecnie to same Menelstwo tam się schodzi !!! gdzie w życiu osobistym są ''ZEREM'' a tam pod przykrywką kogoś innego Udają Maczo !!!.  Można pisać Setki skarg do Administracji na temat Obrażania ale oni i tak maja to gdzieś.