Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana zakochana

co ja mam teraz zrobic? zdradzil mne z kobieta i....mezczyzna

Polecane posty

Gość zalamana zakochana

jestem z chlopakiem od 2 lat, jest troszke mlodszy ode mnie, pierwsza partnerka sexualna jego ,bylam wlasnie ja.... nasze zycie sexualne rozpoczelismy dosc pozno bo niw byl gotowy wczesniej na sex. ale jak juz raz probowal to sie ze tak powiem rozchulal..... od poczatku wiedzialam ze podobaja mu sie tez faceci. tolerowalam jego bisexualne preferencje. ostatnio w cigu tego miesiaca tzn stycznia zdradzil mnie dwukrotnie najpierw z facetem potem z kobieta...... mowi ze mnie bardzo kocha ale czasami szczegolnie jak wyije nie jest we stanie zapanowac nad soba i nie obiecuje mi ze to sie juz nie powtorzy.... nadal bardzo go kocham, ale brzydze sie nim i tym co zrobil.... jak powinnam sie zachowac? co mi radzicie?

Gość zalamana zakochana
to nie prowokacja. nic nie poradze ze moje zycie jest az tak zalosne.....

Zdradz go z koniem albo osłem, wtedy czara goryczy sie przeleje, ciśnienie wzrośnie, lokalnie wystąpi gradobicie, wiatr z południowego-zachodzu, momentami porwisty :>

Gość hr Rozporek-Walicipski
cieszyć się bardzo, facio biseksualny ma zapewne mentalnosć kobiety, a kto potrafi tak dogodzić kobiecie jak inna kobieta. A ponadto ma tą zaletę, że ma kutasa ze skóry i krwi, a baby muszą jakieś wibratory używać. Złpałaś Pana Boga za nogi i go pilnuj , bo inna ci go zdmuchnie sprzed nosa.

Gość zalamana zakochana
pytalam powaznie, ja nadal go kocham i wiem ze chociaz nie powinnam tego wybaczyc chcialabym to jakos naprawic.........uszanujcie to co czuje i nie piszcie mi takich bzdur

Gość zalamana zakochana
ja mam zalosne zycie ale wy za to tez jestescie zalosni udzielajac takich odpowiedzi.....

polecam zestaw "mlody egzorcysta", koniecznie wydanie rozszerzone, tam w instrukcji masz napisane krok po kroku jak wypedzic diabla z duszy biseksualnego seksoholika

Ale co Ty chcesz naprawiać? Jeśli nie przeszkadza Ci, że Twój facet rżnie wszystko co się rusza i na drzewo nie spiehdala to znaczy, że nic się nie psuje, prawda? A skoro Ci to przeszkadza to nie ma czego naprawiać.

Gość zalamana zakochana
zaproponowałam mu sex ja i ich dwóch .Będzie super :-) On będzie go bzykał w odbyt a ja robie loda :-)

jak to my całkiem poważnie. Dobrze jest, ale masz podwójną pewność, że hiv załapiesz, ale to tylko statystyki, nie martw się.

Gość zalamana zakochana
ludzie zrozumcie w koncu ze czasami zycie jest bardziej nieprawdopodobne i przykre niz niejedna prowokacja. ja naprawde go kocham i chcialabym zeby sie zmienil tylko nie wiem jak...

Gość zalamana zakochana
to jest czlowiek ktorego bardzo kocham bylabym w stanie dac sie pokroic za niego.........dlatego bylabym sklonna mu to wybaczyc pod warunkiem ze postawie jakes ultimatum. jedyna metoda jaka moge wyprobowac to zamknac go w domu odlaczyc od sieci, zabrac karte sim, ale nie moge przeciez na sile kogos trzymac, wiem ze na swoj sposob on mnie kocha, dla niego takie zdrady to nic wyjatkowego chociaz twierdzi ze czuje sie parszywie........nie umiem go znienawidzic, wciaz go kocham

rób to samo co on......będziecie wesołą ferajną.....

Gość zalamana zakochana
nie mam zamiaru robic tego co on, juz tak robilam i sie wyszalalam.........

Gość ja powiem tak.....
facet zdradził Cię dwa razy a Ty nadal chcesz z nim być ?....i co myślisz że więcej tego nie zrobi ?...przecież nawet jeśli postawisz mu ultimatum że wybaczasz ale jak następnym razem Cię zdradzi to koniec to facet będzie i tak Cię zdradzał ale potajemnie rób jak uważasz ale ja bym nie mogła żyć z taką świadomością że jestem zdradzana i śledzić podejrzewać na każdym kroku