Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piwosz Krzysztof

Jakie piwko najbardziej lubicie ? jak często i ile wypijacie ?

Polecane posty

Gość Piwosz Krzysztof

Witam Jakie piwko jest według Was najlepsze ? Mnie osobiście najbardziej podchodzą piwa o średniej mocy 5 % Nie uważam za piwo warki strong, dębowego, karpackiego czy innych mocnych piwnych wynalazków, uważam że prawdziwe piwo bez żadnego "spirytu" nie ma prawa osiągnąc mocy 7 czy więcej %. Moim ulubionych browarkiem jest Tyskie albo Żubr :) Co sądzicie o piciu piwa z puszki a co o piciu z butelki ? To prawda Waszym zdaniem, ja sie z tym czesto spotykam, że piwo z puszki zawsze gorzej smakuje ponieważ przechodzi aluminium ? czy niema dla Was większego znaczenia czy bytelka czy puszka ? Komentujcie, czekam na Wasze opinie :)

Gość ja powiem tak.....
ja jak już to też lubię Żubra lub Tyskie...ale zdarzyło mi się pić Dębowe Mocne piwo piję rzadko ostatnio piłam w weekend po Sylwestrze od tego czasu nie piłam ....ale jak jest impreza to potrafię i 5 wypić ale to już jest na prawdę górna granica zazwyczaj piję piwo z butelki nie lubię ze szklanki chociaż wiem że to niezbyt kulturalnie ale takie mi smakuje jak takie przelewane....z puszki też ale tutaj się zgadzam że czasem ma właśnie posmak aluminium

Jeszcze jak smak przechodzi aluminium to zniose.. ale jeżeli ktoś pił piwo.. kiedyś w biedronce było piwo VIP które sprzedawano w metalowych puszkach.. to był syf dopiero... teraz jest w aluminiowych i o niebo lepsze.. tzn.. lepsze.. da sie wypić i nie zwrócić :)

Gość o zgrozo..
butelka:carmi black,desperado,ciechan z miodkiem :)

Gość wiertara 2
jak jest kasa to Dębowe lub Tatra, a jak kaski nie ma to Goolman-ik :) Pozdro dla Piwoszy 🖐️

Gość zapomnialam haslo do czarnego
budweiser rzadzi :-) to zdecydowanie moje ulubione piwo. potem jest Warka, Tyskie, Zywiec i reszta. nie mam nic przeciwko picia piwa z butelek ale nie pije piwa z puszki bo moim zdaniem smierdzi blacha :(

Gość gość
Tygodniowo schodzi kilka bączków Gniewosza Ciemnego, ewentualnie Koźlak.

Gość LechoN
Czarnkowski Gniewosz jest ok, ale wolę ich Konstanciny, zwłaszcza z dębowej beczki