Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalalalal

Diana, Ania, Kasia?

Polecane posty

Gość Jomik
Mało popularne imię to jest Honorata. Rodzicom się wydaje że jak udziwnią imię dziecka to będzie się ono wyróżniać wśród rówieśników tylko jakoś nie biorą pod uwagę że to co nas wyróżnia wśród tłumu to charakter i osobowość tak więc taka Vanessa czy Wesna Oliwia czy inne tego typu mogą być szarymi myszkami z dziwnym imieniem.Ale na pewno im dziwniejsze imię tym bardziej podbudowuje ego mamusi.Ciekawe tylko czy jak dziecko dorośnie to będzie szczęśliwe że ma imię rodem z wenezuelskiej telenoweli?

Gość karczoh
wiem, ze mnie nikt nie pytał, ale Diane wrzucam do kategorii: maja, gabrysia, oliwia i kto tam jeszcze był

Gość BROQ
aaa Anita ? b. ładne

Gość Ania234
Zauważyliście, że teraz wszystkie aktorki i inne sławne osoby, którym się nie dawno dzieci urodziły nazywają je takimi starymi imionami? Kaśka Cichopek - Adaś (ble;/) Joanna Koroniewska - Janina Piotr Rubik - Helena ;p

Jakoś w zadnej telenoweli nie spotkałam się z imieniem Wesna :P Wśród moich znajomych są same mało popularne imiona :)

Gość karczoh
Anita to mi się z tępą, zakochaną w sobie niunią kojarzy. jak byłam w szkole to w klasie była jedna Anita, o takich właśnie cechach, bardzo nieprzyjemna. ale imie samo w sobie ładne.

Gość karczoh
Adam to imię uniwersalne, mi się ze starością nie kojarzy. a moge wiedzieć, jakie to będzie nowoczesne dla chłopca?

Gość karczoh
niestety z przykrością zauważam, że tragedia nowości bardziej dotyka dziewczynki niż chłopców. Więcej jest Wanes, Nikoli, niż brajanów i kewinów. Mi się bardzo podobają stare imiona

P.a.u.l.a>>> Czyli nie mogłaś się wyłamać i musiałaś dać dziwne imię bo znajomi by krzywo patrzyli albo by stwierdzili że jesteś passe :)

Gość Ania234
Teofil :O Moja ciotka tzn nie prawdziwa xP przyjaciółka mojej mamy miała takie propozycje imion... Dziewczynka: Blanka (ja powiedziała to imię jej córce to od razu odgapili xd), Natasza (córcia się im urodziła i właśnie Natasza się nazywa mi się osobiście to imię nie podoba, ale ćóż...) Chłopiec: Bartosz(oczywiście również ode mnie odgapili a w sumie to od mojego wujka na szczęście nie urodził się synek), i uwaga: TOBIASZ :o

Gość lalalalalalalalalalal
"ale Diane wrzucam do kategorii: maja, gabrysia, oliwia i kto tam jeszcze był" A to ciekawe, bo Diana jest baaaardzo rzadko nadawana dziewczynkom, w przeciwieństwie do Mai, Gabrysi i Oliwii :).

Gość karczoh
No mogą być twoje P.A.U.L.A

Gość BROQ
Diana - pies paula - krowa . mhm ... - , -

Gość Ania234
Ja dla synka mam oryginalne imię aczkolwiek nie każdemu się ono podoba...Nikodem. Nie nazwę go tak dla jakiejś mody czy coś, ale to imię mną zawładnęło i nie jest w sumie taki nowe.

"P.a.u.l.a" wydaje mi sie ze jakie nadasz imię swpjemu dziecku to twoja sprawa,mi osobiście imie Wesna bardzo sie podoba jest nie spotykane i oryginalne.Ja 8 lat temu urodziłam pierwszą córkę dałam naimie wiktoria ,5 lat temu urodziłam drugą i dałam oliwia i w obydwóch przypadkach nie minęło pół roku gdzie oliwek i wiktorii był wysyp,ale nic sie na to nie poradzi:) obecnie jestem w trzeciej oczekiwanej ciązy i jak urodzi sie dziewczynka będzie Layla,imię przezemnie wybrane wzbudza dużo kontrowersji ale przecież to sprawa moja i mojego dziecka,jednym może sie podobac drugim nie ,to oczywiscie rzecz gustu,a o gustach sie nie dyskutuje:) także gratuluje wyboru

Nie, poprostu podobają mi się imiona które nie sa oklepane, moi znajomi mają podobny gust, myślisz że ktoś wsród nich ma Zuzie albo Zosię ? Nie ma, jest jedna Natalka a potem to rzadkie imiona.

Gość karczoh
Dian jest juz całkiem sporo, a poz tym, z brzmienia mi do tej kategorii jakos tak pasuje

Gość no to wam powiem jak to jest z
no to wam powiem jak to jest z imieniem Diana :) mam tak na imię mam prawie 30 lat więc troszkę z tym imieniem przeżyłam :P mężczyźni reagują oooo jakie śliczne masz imię takie oryginalne a kobiety popatrzą zmierzą wzrokiem (nie wszystkie bo są i takie co powiedzą że ładne fajne itp tak jak są kobiety które powiedzą że jesteś atrakcyjną kobietą ) ale większość to te pierwsze :) ale to mnie nie interesuje moje imię i koniec :) autorko mogę Ci tylko powiedzieć że nigdy nie spotkało mnie nić przykrego związanego z tym imieniem :) kiedyś nie zwracałam uwagi na to imię miałam takie i tyle ale jak zaczęłam być bardziej świadoma to zakochałam się w tym imieniu lubię je i dziękuje rodzicom że tak mi dali na imię co do tego że niedługo będzie ich pełno tych imion nie sądze bo od tylu lat jest w kalendarzu i jakoś się nie wybiło na szczęście ;) wiem że jest dużopsów o takim imieniu to tak jak kotów i psów kubusiów i teraz rządzą maje u psów yorków IMIĘ TO RZECZ GUSTU !!!!!!!!!!!!! JEDNI LUBIĄ JOANNE INNI KATARZYNĘ A JESZCZE INNI BARBARĘ, ZOFIĘ I TYLE

Layla - bardzo podoba mi sie to imię miałam mieć Wesne i Layle ale w ostatniej chwili zmieniłam na Vanesse :) Ale wiem że gdybym miała jeszcze córcie to będzie Layla :) dla chłopców może Martin, Nikolas, Roch, Kosma lub Fabian

Gość karczoh
mi Nikodem się podoba:)

Gość ludzie........................
wiecie co czytam ten topik i czuje sie jakbym czytala wynurzenia dzieci z podstawowki.....kazdy probuje przekonac kazdego do swoich racji....przeciez to normalne, ze kazdemu podoba sie inne imie wiec po cholere udowadniacie, ze akurat ,,ja,, mam racje...w gaszczu wypowiedzi nie znalazlam ani jednego imienia, ktore podobalo by sie wszystkim-bo takiego imienia po prostu nie bedzie!!!dlatego jest taka roznorodnosc imion, niech kazdy nada dziecko imie takie jakie uwaza za sluszne i koniec...nie wam to oceniac plotkary jedne wredne:O...moje zdanie jest takie-nie nalezy dziecku nadawac imienia takiego ktore ja osmieszy albo nie bedzie umialo je wymowic lub napisac np etienette-pisowania do bani jezyk tez trzeba sobie niezle polamac zeby to wymowic, a te wszystkie amelki, vanessy, nikole itp itd-ot zwykla moda i nie ma moim zdaniem w tych imionach nic takiego czego dziecko albo rodzic moglbys sie wstydzic amen:);)

Gość karczoh
z męskich Tobiasz, Tymon też fajne. chociaż ja bym wybierała między: Mateuszem, Tomaszem, Julianem, Arturem:)

Gość Ania234
Cieszę się, że podoba się komuś imię Nikodem :). Jestem mile zaskoczona, bo myślałam, że będzie zła reakcja x)

Gość BROQ
honorata ładnie.:D

Paula co z tego ,zę rubik ma helenę? to jakiś prestiż dla ciebie??:O niestety moja mama go wyprzedziła co do telenowel to może wbrazylisjskich nie było wesny ale w inych znanych słowiańskich tak:) i możeszsię upierać, ale ta twoja vaessaprzez fał to jest koszmar, każde stare imięczy pospolite je przebija wracam później 🖐️