Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzanka24

spragniona seksu

Polecane posty

nie mogę dogadać się z facetem co do seksu, jestesmy razem ponad 5 lat i robimy to coraz rzadziej :-( a ja bym mogła codziennie, nawet kilka razy dziennie :-( a On? moze 2- 3 razy w tygodniu, a czasami nawet jakieś tygodniowe przerwy bywaja, a ja przez to czuje sie nie zaspokojona, podenerwowana, zła itp , co robić :-( dodam, że mnie nie zdradza, jestem atrakcyjną kobietą

Gość EwaO
Myślę ze facet w tym wieku chce sexu z normalną częstością, a jak Tobie mało to kup sobie wibrator.

sam sie napedza, narzeka cały czas na siebie tylko, że już jest stary i tyle nie może, kurcze to co bedzie za 10 lat? celibat :-( niewiem co robić:-(

...zrób mu moze jakiś pokazik sexi bielizna, no zreszta wiesz co go podnieca to to mu zrób

pewnie ze robie, ale ile razy ja mam cos zacznać, On ostatnio bardzo rzadko wychodzi z inicjatywą ,przeciez nie bede go zmuszac do czegoś

....niezakładaj moze kiedys majteczek króciutka spodniczka..moze go ruszy...kurde mnie juz ruszyło :D:D:D: heheheh

jestem atrakcyjną kobieta, dbam o siebie, ehhhh może mu poprostu spowrzechniałam ? ;-( ale po 5 latach?

Gość niezaspokojony maaz
po 5 latach spowszedniala ?????? hahahahahaha Wiesz mi zona tez po 15latach spowszedniala ale nie sex z nia !! Jakby chciala, a ja chce, to by bylo dziennie i to 2 razy a nie raz na miesiac !!!

Ja Cię pociesze, mam ten sam problem, jestesmy razem od 1,5 roku... Na początku byla bajka, on wychodził z inicjtywa zbliżeń, był w stanie kochać sie codziennie... Teraz raz w tygodniu to dla niego nawt za dużo :-( Ciągle twierdzi, że jest zmeczony po pracy, że nie sex jest w zyciu najważnieszy, że czasem wystarczy mu tylko przytulanie, a ja mogłabym tak jak Ty- codziennie po kilka razy hehe :-D Rozmyślałam juz o tym na głupie sposoby, że może mnie zdradza, ma inną, że juz go nie pociągam, ale raczej tak nie jest, bo mówi mi często, że zaje**sta jestem, że mu sie podobam itp... Najlepiej nam jest jak sie opije i to jest najbardziej przykre... Tak jakby próbował sie na mnie "znieczulić"... Wiec- nie jesteś sama :-(

ehhhh, to mnie pocieszyliście, kurcaze ale czemu tak sie dzieje, mi sie chyba wydaje ze jest to lenistwo poprostu:-(

Tylko że jak chłopak w wielu 27 lat może powiedziec, że mu sie cholera nie chce... ??? :-( Co sie z nimi dzieje?? A potem dziwia sie czemu laski ich zdradzaja... :-D :-P

moj facet nie ma cieżkiej fizycznej roboty i raczej nie wykreca sie zapracowaniem, tylko tym ze jest już stary :-( i to mnie dobija, jak mozna byc starym w tym wieku

no własnie niby na odwrót jest że to laski nie chca, hehehe ale my chyba jesteśmy jakimiś wybrykami natury ze takie duze potrzeby mamy :-p

To az strach pomyślec co bedzie za kilka lat... Może musisz go jakos dowartościowac??