Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzanka24

spragniona seksu

Polecane posty

Gość monican_30
brzanka.my jesteśmy z ślaska może byśmy sie poznały jakies spotkanie co ty na to

Gość zomoziom
tylko psyholog ma sporo racji :) :)

zomoziom, w czym ma racje? wtym ze pisze ze brzydzi sie dotknąc kobiete która ma 24 lata, bo jest już stara? to co wg Was to młode to maja od 16 - 19 lat? a reszta to co? to samo można powiedzieć o meżczyznie,jeju czy sa tu normalni ludzie ? jestem osobą atrakcyjną , znam swoją watrtość, dbam o siebie i mam powodzenie u płci przeciwnej, nie raz kazdy mówił mojemu facetowi czy to na sylwestra czy gdzie inndziej żeby taką kobietę trzymał przy sobie bo skarb, wiec do cholery kto bedzie mnie oceniał i z góry zakladał ze nie jestem atrakcyjna, jak nawet mnie na oczy nie widział

Tee Psycholok!! Przez "g" PISZE SIE NA KOŃCU!! :-D A podobno studencik... phi...

Brzanka, nie dyskutuj z takim... analfabetą delikatnie mowiac, bo nie ma sensu! Sam pewnie ci*y nie widział na oczy i żal mu poprostu, że raz w tygodniu nam za mało :-D A może miał w swoim zyciu same pasztety i dlatego sądzi, że każda taka jest...

oska, dokładnie :-) dlatego mu grzecznie kazałam opuścić to forum,bo nikt mnie nie bedzie obrażał

Jejku weekend idzie, a my znowu kochac sie pewnie nie bedziemy, bo jutro wesele i trza sie przygotowac i wyspać :-( Ale ja mam pomysła... HA!! Wypozycze se go na tym weselichu w wc na przykład haha :-D I od dzisiaj koniec rutyny... Łóżko odchodzi w niepamięć. Brzanka, może to jest rozwiazanie!! Pokazmy im cos nowego... Nie wiem, wanna, klub jakiś, np. w toalecie szybki numerek, w kuchni na blacie, w łazience na pralce. Fajnie moze być :-)

Gość monican_30
brzanka chcesz pogadac na gg 1386689

oska, kobieto próbuj i działaj :-) moze w taki sposób obudzisz w Nim to co w Nim siedzi :-p my już takie coś przerabialiśmy, teraz tez - ale rzadziej ,hehehe wiadomo że latem jest też wiecej mozliwości :-P napewno takie "wyskoki " urozmaicają życie erotyczne

oska, " zabieraj " sie za Niego wszędzie , nie tylko w domu :-) moze zniknie ta łózkowa rutyna

Gość psycholok
OsKa1906 Tee Psycholok!! Przez "g" PISZE SIE NA KOŃCU!! A podobno studencik... phi... Widać, że skończyłaś edukację na 8 klasie. Skąd założenie, że mój nick ma brzmieć psycholog? To zwykłe przekształcenie semantyczne, ograniczony człowieku :-)

Gość psycholok
przecież wiem, że jesteś sliczna i zadbana i każdy się na Ciebie napala, w końcu wszystkie kobiety, których nie chcą dymać ich faceci, są piękne :) To reguła na tym forum, i napisałem to w pierwszym moim poście. Myślę, że to jakiś tajny spisek, coś metafizycznego.

Gość rarytass
moze facet przechodzi kryzys?

Gość rarytass
ja tam mam ciagle ochote pomimo swojego wieku, a jestem juz dlugo ze swoją kobieta, nie jesteśmy jakimiś bogami pięknosci, normalni, przeciętni ( to do psycholok ) i caly czas mamy ochotę na siebie

Gość nonitka
ciekawy temacik :-P autorko mam od pewnego czasu podobny problem co Ty:-( kurcze co sie dzieje z tymi Naszymi facetami ?