Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniucha

co zrobić z tą pracą?

Polecane posty

Zaczne od tego, że jestem, 21-latką i nie wiem juz sama co mam zrobić z pracą...obecnie pracuję w salonie z odzieżą ciążową, jak wiadomo jest to mało popularny sklep... naprawde klientek jest mało, siedzę i się nudzę, mam dostęp do internetu, ale jestem w tym sklepie zupełnie sama, nie mam z kim pogadać i naprawde już wariuję, pracuję od 10-18 zanim dojade do domu jest 19 czyli z dnia nic nie mam... ale boję się, żę jak coś znajde i zrezygnuję to będe żałować, bo tak jest za każdym razem, wcześniej pracowałam w drogerii i byłam zadowolona, ale problem był taki, że tylko na pół etatu a potrzebowałam pieniądze na opłacenie studiów... Dodam, żę szfowa jest naprawde wporząku.. i każdy z moich znajomych mówi, że mam siedzieć, ale ja naprawde jestem osobą bardzo ruchliwą, gadatliwą i wszyscy nawet twierdzą, że mam nie wykryte ADHD :P i naprawde się męcze, a prace mam po znajomości i też mi tak głupio rezygnować... nie wiem może też ktoś tak pracuje i ma spospby na ta nudę, napisze odrazu, żę internet nie jest moją najlepszą rozrywką, niby wszyscy twierdzą, że mam ciszę spokój, żę mogę się uczyć, ale ja nie umiem sie tutaj skupić poza tym już zrobiłam się tak leniwa, żę mi się nie chce! poprostu ta praca zmieniła mnie o 180 stopni...NIC MI SIE NIECHCE!

Gość a ile zarobisz

Gość reww
daj mi tę pracę...ja szukam już od roku...chętnie się z tobą zamienię!!!!

wiem, ze teraz wyjdzie, ze mam prace i nią gardze, ale chodzi poprostu o to, że nie ciesze się już z życia, wracam do domu i najchętniej poszlabym spac... no dojezdzam 45 min to nie wiem czy takie krótkie;)

Gość dddddddds
a ile zarabiasz? Masz umowe ? Wiesz ja tez mialam nudna prace i ciebie rozumiem moze zajmij sie czyms dodatkowo np pisaniem prac licencjackich czas ci bedzie lecial alboi przenosny tv sobie przyneis kolezankui zapraszaj

Gość dddddddds
e tysiac???? To olej to przeciez tyle wszedzie zarobisz

Gość szzzaaa
ale faktycznie malo zarabiasz wiem ze sie nei narobisz ale wiesz szalu nei ma a nie masz okazji znalezc lepiej platnej pracy? Co studiujesz?

Gość bla bla blanka
Jesli męczysz się w tej pracy to ją zmień. Nie bój się zmian. Ponoć do odwaznych świat należy. Jak nie zmienisz pracy to się nie przekonasz, czy słusznie postąpiłas, czy tez nie. Nie martw się o szefową - znajdzie sobie szybciutko kogos na Twoje miejsce. A jak jej powiesz, że rezygnujesz z pracy, bo się w niej męczysz z powodu nudy i braku ruchu- to na pewno zrozumie. A nawet jesli nie zrizumie to przeciez nie będziesz pracowac tam do końca życia z powodu wdzięczności za to, zę Cię zatrudniła. Tu liczysz się tylko Ty, bo to Twoje zycie i Twoje wybory. Nie bój się wyborów - nie zawsze są złe. A nawet jesli sa nietrafione - zawsze mozna wyciagnąć wnioski na przyszłość:)) Powodzenia

studiouje kosmetologie i jak narazie w pszyszlym zawodzie nie mam szans znalezc...a innej az tak dokladnie nie szukalam, bo obawiam sie, ze wpadne w jeszcze cos gorszego, bo co zmienie prace to zaluje :(

Gość szzzaaa
a na ktorym roku jestes? Studia masz fajne a po prostu faktycznei zajmij sie cyzms dodatkowo nzwet jedzenie sobie przygotowuj saltki i juz

no jestem na 2 i jak cos to musialabym tu jeszcze pracowac rok, bo che pol roku przez licencjatem isc na staz do salonu kosmetycznego, zeby zdac licencjata i miec juz jakies doswiadczenia :)