Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polmissa

Znajomość przez internet. Irytuje mnie,a jednocześnie kręci.

Polecane posty

Gość polmissa

Zaczepił mnie na portalu internetowym. To nie ejst portal randkwoy,raczej dyskusyjny. ja zabierałam głos na stronie głównej (miałam tez swoje zdjęcie,ale samej twarzy). Napisał mi ukrytą wiadomość,że mam czarujący uśmiech. Mnie takie zacepki nie interesują. Jendka w miarę tego,co pisał zobaczyłam,że jest intersujący. I tak piszemy od wczoarj. czasmai mnie bardzo irytuje,kiedy coś drąży. Tak,jak wmawiał mi,że to nie moje foto. Napisałam,ze nie musze mu niczego udowadniać. Cały czas obrzydzałam siebie,a na koniec dodałam,że wyślę mu zdjęcia,ale już potem się nie odezwę. Wysłałam dwa. Na co on zaczął mnie przepraszac i powiedział,że jutro przyjedzie do mnie z bukietem i będzie przepraszał na kolanach,jak mógł być tak głupi,że mi nie wierzył. To mnie irytuje niesamowicie,ale jednak coś w nim jest (chociaż ja jego zdjęcia nie widziałam). Nie wiem,co robić?

Gość gwoli wyjasnienia...
to ile ty masz lat, ze nas pytasz co masz zrobic? dla mnie facet wyjatkowo nieciekawy (po tym co o nim piszesz) i takie typowe zachowanie faceta w necie. jestes moze sama i w desperacji, ze cie taki typ pociaga (sam zdjecia nie przyslal, a tobie wmawia, ze to nie twoje). ja bym wiedziala co z nim zrobic.

Gość polmissa
O to chodzi,że ja wcale zdjęcia nie chciałam. Nie interesowało mnie,jak on wygląda,a on za wszelką cenę chciał wiedzieć,czy go nie oszukuję,czy napewno pisze z tą dziewczyną. Ile mam lat? Oj,sporo i uwierz mi,nie jestem w desperacji. Mam w czym wybierac i to w realnym świecie,jednak coś mnie ruszyło,a w ogóle nie daję tego po sobie poznać. tak jak już pisałam-odpycham od siebie. Chciałam poznac opinie,na jakiego ten facet typa się kreuje?

Gość Robert 34 Głogów
Przystojniaczek, nei dziwięsię.

popisz z nim dluzej, to sama zobaczysz co to za typ (dla mnie za namolny jak na poczatek, nie lubuje w takich) ...a jak sie juz wciagniesz w ten kontakt...to on zrobi z toba co bedzie chcial (juz po jednym dniu nie masz spokoju)

Gość polmissa
Swoją niecierpliwośc tłumaczy tym,że jest facetem-wzrokowcem. Jak dla mnie tez jest namolny,więc nie okazuję żadnych emocji i nie mam zamiaru okazywać. Czyli wg Ciebie typ z serii kompletne dno? Robert-?

Gość polmissa
To podszyw! :D

Gość ja powiem tak.....
a ja się dziwie że wysyłasz obcemu facetowi jakieś swoje dodatkowe fotki tylko dlatego że on zarzuca Ci kłamstwo ...ja w życiu bym tego nie zrobiła ...a jak ktoś nie wierzy jego sprawa nie wiem jak facet wydaje Ci się interesujący to pisz z nim ale jak bym się w coś takiego nie pchała

facet wzrokowiec...no, nie ...mega oryginal z niego, haha...a ty chyba mega naiwna, wiec para na 102

Gość ja powiem tak.....
no dokładnie Ameryki nie odkrył że faceci są wzrokowcami bo to powszechnie wiadomo :).....no zbyt lotny umysłowo to on nie jest

Umów się z nim skoro tak lecisz na "pierwszego lepszego z brzegu". Trzeba się uczyć na własnych błędach a to może być dobra nauka. Śmiało, mężczyźni na takie czekają!