Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfgdsfdsfdsfdsa

RZUCIĆ WSZYSTKO I WYJECHAĆ DO POZNANEGO W NECIE FACETA?

Polecane posty

Gość xfgdsfdsfdsfdsa

do turcji?

Gość tetehj
nie jedz tam . Bieda i brud .

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
Ale on się zdaje inny niż te wszystkie araby z historii które słyszałam :( I to nie muzłumanin. Niewierzący.

Gość heheheh dobra prowokacja
:). bo nie wierze, ze jest jeszcze ktos taki glupi na tym swiecie :) turki hehehe :)

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
no fajnie :( nie dość że mi jakiś turek zawrócił w głowie to teraz jeszcze nikt ani w życiu ani w realu nie popiera mojego pomysłu no zdaje się, ale przecież ludzie nie umieją aż tak bardzo udawać kogoś kim nie są

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
a jakbym go zaprosiła do mnie?

Gość tetehj
nie dostanie wizy .

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
ja mam kurde szczeście. Jedyny facet który mi się podoba to potencjalny terrorysta którego 99% społeczeństwa skreśla już na starcie. Czemu nie dostanie wizy? Oni w ogóle wizy potrzebują lecąc do nas? Ok... to powiedzcie mi serio, czy naprawde sądzicie że oni wszyscy jak jeden są tacy sami i że nie mógł się trafić akurat jeden dobry?

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
dwa razy, we Frankfurcie się umówiliśmy

ja znałam takiego ,też taki miły ,,niewierzący'' posiedział z babką dwa lata,zrobił jej bachora i wyjechał bo sie okazało że ma dwie żony :D

Gość Laguna3458
nie wiaz sie z takim jelopem ;] inna menrtalnosc inna kulrtura moj byly tez mial arabke i robila go w chuja z wieloma

Gość ciało jak ciało
otrząśnij się, dziewczyno

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
masakra... Ok ja wam teraz powiem jak to jest od początku do końca. Całe życie byłam absolutnie na nie z arabami i arabo-podobnymi. I jak ja bym przeczytała taki topic to bym sobie pomyślała "boże co za idiotka". Ale on do mnie napisał jeden raz, ja z dystansem wielkim odpisałam, potem drugi, potem się to rozwinęło i teraz nie umiem przestać o nim myśleć!!! :( Wiem że to inne kultura inna mentalność inni ludzie. Ale no co ja mam teraz zrobić z tą głową, to się stało obok mnie! Cały czas traktowałam go naprawde z wielkim dystansem a teraz się okazało nagle że chyba się zakochałam! Ja się zakochałam w arabie! Ja - największa rasistka i nacjonalistka wśród moich znajomych.

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
w ogóle jakiś mało turkowaty z niego turek, ma blond włosy i niebieskie oczy :O Już jak się zakochiwałam to się cholera jasna mogłam zakochać w jakimś ciemnym przystojnym bla bla bla! To nie! Wygląda jak szwedo-norweg.

Gość Dolly89
Z facetami to nigdy nic nie wiadomo, lepiej płakać z powodu utraconej miłści, niz godności. Takie jest moje zdanie.

Gość ciało jak ciało
zakochanie przechodzi, więc i to przejdzie, dlatego nie warto podejmować ważnych życiowych decyzji pod jego wpływem poczekaj aż ci przejdzie, jeśli przerodzi sie w miłość , poczucie bezpieczeństwa i chęć zestarzenia się razem, jeśli bedziesz wiedziała że zniesiesz jego sztuczną szczękę a on Twoej zwisy na brzuchu, wtedy pojedź :) Na razie niech on się stara, niech on może przyjedzie do ciebie, pozna rodzinę znajomych Chcesz naprawdę wszystko rzucić?

Gość Dolly89
Nigdy w zyciu nie pojechałabym do faceta poznanego w necie, nawet do poznanego w realu to tez nie wiem. Nie mogłabym tak rzucić wszystkiego, kobieta musi być troche niedostepn dla faceta, wtedy będzie go bardziej kręcić.

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
ja jakoś specjalnie dużo to nie mam. tylko pracę i rodziców.

Gość xfgdsfdsfdsfdsa
ok... czyli co? Zrezygnować z gościa na amen? A co jeśli (bo istnieje szansa 1 na milion, ale istnieje) on się we mnie serio zakochał tak jak mówi, i jak nie on to żaden?

Gość ja wiem bo mam tak samo
NIE JEDZ DO TURCJI!!!! Ja mieszkam w istambule! Turcja to jeden wielki śmietnik europejski. Jest zepsuta dokładnie tak samo jak europa. Wszędzie rozwiązłość i kult celebrytów i pieniądza. Jeśli chcesz ucieczki od zachodniej cywilizacji jedz do Iranu. Tam jest lepiej, choć odrobinę zasad moralnych jeszcze mają.