kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Hej, założyłam nowy topik, ponieważ wszystkie inne są już w bardzo zaangażowanym stopniu rozwinięte ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majnona 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Heeej ile czasu się już starasz?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 hej kocio rybka powiedz cos o sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 22, 2010 To nasze pierwsze strananie ;) zaczynamy w weekend, już sobie wszystko obcykałam w kalendarzu, bardzo chciałabym mieć córcię :) Do planowania podchodzę bardzo na luzie, nie można za bardzo o tym myśleć, ponieważ mąż może się zestresować ;) Ciąża to musi być jakieś ekstremalnie odjazdowe uczucie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oOomadalenaoOo 0 Napisano Styczeń 22, 2010 mezem to wiesz oni czesto jednym uchem wpuszczaja drugim wypuszczaja wazne bys ty sie nie stresowala, powiem ci ze jak juz bedziecie czekac na dwie kreseczki to nie wazne jak bedziesz wyluzowana to i tak napalac sie bedziesz taka z natura kobiety jak cos chce to za wszelka cene ;p ja za tydzien testuje i niby tez sie nie napalam a jednak jak bym mogla to juz od dawna testowala bym ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 22, 2010 Właśnie, mądre słowa koleżanko :) Ja tak zawsze mam, że jak coś jest jeszcze w miarę odległe - to się nie stresuję, dopiero jak zaczną sie dni płodne, i jazda bez trzymanki to będę myślała i myślała...zaszłam, nie zaszłam, czy mogę to czy tamto, czy nie zaszkodze dzidzi, która może już tam jest w środku mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sisulka Napisano Styczeń 23, 2010 up up :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kitka12345 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Hej dziewczyny :) Moze i ja sie dołącze. Tez staram sie ze swoim narzeczonym o dzidziusia :) w sumie to juz prawie pol roku. I Nic... Moze w tym cyklu sie uda :-) nie trace nadzieji. I tez staram sie niby o tym nie myslec, ale jak zbliza sie dzien okresu to tylko o tym mysle :) i zeby zrobic test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martusia8723 0 Napisano Styczeń 23, 2010 My tez z narzyczonym staramy sie o dzidziusia juz 5 cykli i nic ale wierzymy ze w koncu nam sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martusia z narzEczonym Napisano Styczeń 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Kitko i Martusiu - trzymam kciuki żeby się w końcu udało :) Prawdę mówiąc łudzę się, że uda się nam za pierwszym razem ;) Mój organizm wskazuje mi kiedy mam dni płodne, ale pewnie to i tak wszystko zależy od szczęścia. Pozdrawiam Was dziewczyny bardzo serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1752 Napisano Styczeń 23, 2010 witam ja o pierwsze dziecko nie musiałam się starać a o drugie już trudniej osiem miesięcy i nic teraz spóźnia mi się@ już 6 dni robiłam dwa testy i wychodzą negatywne nie wiem co się dzieje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agatka2002 Napisano Styczeń 23, 2010 skoro 2 testy wyszly negatywnie to moze stres spowodował przedluzenie się cyklu lub to wina hormonów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Styczeń 23, 2010 Słyszałam, że jest takie "urządzenie", które określa czy dany dzień jest dniem płodnym, ale ponoć jest bardzo drogie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Justinka86 0 Napisano Styczeń 26, 2010 hej dziewczyny, my z mezem tez ruszylismy z warsztatem od tego roku. kocio-rybka co to za urzadzenie? ja slyszalam tylko o testach owulacyjnych i o monitoringu cyklu ale widze ze jestem w tyle. powiedz o tym cos wiecej. moze byc interesujace. a co do naszych staran to juz kilka miesiecy sie staramy ale nie poluje na dni plodne tylko po prostu 'przestalismy uwazac'. mam nadzieje ze to urzadzenie o ktorym piszesz nie bedzie mi potrzebne ale mimo to powiedz cos wiecej o tym.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta1752 Napisano Luty 2, 2010 no i temat stanął w miejscu odezwijcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kylee Napisano Luty 2, 2010 My staralismy sie o dzidzilka 18 miesiecy. Myslelismy ze cos jest z nami nie tak. Przeszukalam internet i dopatrzylam sie fantastycznych informacji na zagranicznych stronach. Amerykanki i Brytyjki znalazly 2 fantastyczne produkty ktore i my z mezem postanowilismy przetestowac. To PRESEED - lubrykant przyjazny plemnikom, ktory stosujemy przed stosunkiem i INSTEAD SOFTCUPS woreczki menstruacyjne ktore zaraz po stosunku wsadzamy do pochwy i dzialaja na zasadzie korka, trzymaja sperme przy kanale szyjki macicy i dzieki temu nie trzeba wariowac z nogami na scianie itp. Po prostu idziecie spac i rano wyciagacie woreczek. Chcialam sie z wami ta informacja podzielic bo dzieki tym produktom zaszlam w ciaze po 2 miesiacach starania. Oba produkty znajdziecie na ebay. A opis uzycia na you tube po angielsku. Miliony kobiet zaszlo w ciaze wlasnie dzieki nim. Moze nastepne to takze i wy..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Muszę znaleźć tą książeczkę, w której podana jest firma tych testów owulacyjnych. Mi bardzo pomogły zwykłe testy owulacyjne z Rossmana, już za piewszym razem zaszliśmy. Lecz niestety w siódmym tygodniu dowiedziałam sie, że dzidziuś nie żyje :( Jutro idę do szpitala, tak strasznie się boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kafeterianka..Test Napisano Czerwiec 6, 2010 hej mogę sie przyłączyć? my też się staramy 1 miesiac ale mi przed terminem miesiaczki wyszedl test tylko ze druga kreseczka byla widoczna tylko pod światło i to bardzo slabiutka... nie wiem co otym sadzić i tez zalozyłam topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocio-rybka 0 Napisano Czerwiec 6, 2010 Test najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki, jeśli wychodzą dwie kreseczki w tym jedna słabiutka, to znaczy że jesteś w ciąży. Nie wiem czy kreska widziana "pod światło" jest potwierdzeniem ciąży. Jeśli jesteś w ciąży to w normalnym świetle zobaczysz nawet słabą drugą kreskę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach