Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliatarot

stawiam tarota

Polecane posty

Gość liliatarot

Gość liliatarot
miłego stawiania glen,tylko pupę umyj potem

Gość jakas ona123
hej. a mozna potrzebne informacje do postawienia tarota przesłać Ci na maila?

Gość to ja poproszę
01.08.1984 r

Gość do wyzej
ja tez poprosze Kasia 07.04 1975

Gość liliatarot
można liliatarot@wp.pl

Gość liliatarot
pierwsza jest jakas ona....

Gość liliatarot
poprosze Cię o pytanie jakie chcesz zadać ,imię i datę urodzenia na podany adres mailowy

Gość to ja poproszę
acha jestem kobietą podaje datę jeszcze raz, pytanie czy cos się zmieni w sferze uczuciowej, czy znajdę pracę?

Gość to ja poproszę
Honorata 01.08.84

Gość liliatarot
to ja poproszę-poczekaj chwilke

Gość do wyzej
Kasia 07.04.1975 czy bede jeszcze szczesliwa i czy znajde wkoncu jakiegos normalnego faceta?

Gość jakas ona123
Lilia wysłałam Ci zapytanie na maila. Pozdrawiam

Gość to ja poproszę
ok, boje sie :O

Gość liliatarot
do-to ja poproszę:obecnie nad tobą jest Karta szczęścia i powodzenia w sferze materialnej,sukces materialny i tym samym zabezpieczenie spraw bytowych na przyszłość.Umiesz zjednywać sobie ludzi, mogą wręcz Cię uwielbiać, oni będą popierać Cię w Twoich dążeniach. Ważne jest, aby nie nadużyć ich zaufania. Dobrze się czujesz w ich towarzystwie i są Ci bardzo potrzebni.Jeżeli chodzi o uczucia:Twoją karta jest Pustelnik-oznacza,ze Droga nie jest ani łatwa ani krótka. Czeka Cię wiele okresów zwątpienia bądź rezygnacji, a kiedy ostatecznie stracisz nadzieję i powiesz sobie, że nic nie wiesz i nic nie rozumiesz, odnajdziesz właściwą drogę i prawdę. Musisz bezbłędnie rozpoznać, która droga zaprowadzi Cię do prawdy, a którą nie wolno Ci iść, bo nie wiadomo w którym miejscu i czasie na powrót będzie za późno. Jest tam wiele kuszenia i wiele pseudointelektualnych dyskusji, które do niczego nie prowadzą. I choć wydawać Ci się będzie, że jest to ważne, nie daj się w to wciągnąć. Musisz odróżnić prawdę od fałszu, w przeciwnym razie czeka Cię katastrofa. W swoim zasadniczym znaczeniu Pustelnik to ten, który świadomie wybiera duchową ścieżkę bez oparcia o zinstytucjonalizowane formy, a swoją mądrość uzyskuje w oparciu o własne przemyślenia, z dala od ludzkich skupisk, również po to aby lepiej zrozumieć siebie.

ja moze jednak zadam tu co mnie czeka w zyciu uczuciwym osobistym i zaowodowym czy M jeszcze cos mysli o mnie i czy sie odezwie magda 01 05 1975

Gość liliatarot
cd o ja poproszę:W tym okresie cechuje Cię niechęć do działania, brak motywacji, niepewność jutra, apatia i zniechęcenie. Zajmujesz się tylko sobą, nie możesz nic robić.

Gość to ja poproszę
no to pięknie, czyli bede ciągle sama? :O

Gość to ja poproszę
no zgadza się, ale mam rozumiec ze juz zawsze bede sama? :(:O

Gość liliatarot
ale na końcu rozkładu uczuć jest karta Mocy,czyli Twoja siła równa jest wielkości Twego serca. Możesz teraz przystąpić do działania. Prawdopodobnie nikt nie będzie mógł odmówić Ci współpracy oraz chętnie będzie dla Ciebie pracować i choć efekty będą widoczne dopiero po pewnym czasie, wszystko pójdzie po Twojej myśli. Postępuj według określonego planu i nie łam dotychczasowych norm. Masz moralne prawo i wielką moc do osiągnięcia sukcesu. W najbliższym czasie nie zabraknie Ci energii i pomysłów do realizacji swoich zamierzeń. W zależności od położenia karty w rozkładzie, wykorzystaj jej duży potencjał energii, dla określonej tam sprawy czyli Twoich uczuć.

Gość liliatarot
podsumowując Twój rozkład w sferze uczuciowej-masz kartę Kochankowie.Symbolika tej karty wskazuje na niepewność sytuacji, w której się aktualnie znajdujesz, mówi też o potrzebie zdecydowanego działania i dokonania wyboru. Sprawa może dotyczyć partnera życiowego, wspólnika w interesach, może też wskazywać na konieczność zrewidowania swoich uczuć do konkretnej osoby lub sprawy. Często jest to karta wskazująca na problemy zawodowe lub emocjonalne, z którymi należy się uporać niezwłocznie, w przeciwnym bowiem razie sprawy przybiorą niekorzystny obrót i mogą mieć wpływ na stan twojego zdrowia. Na karcie umieszczono kobietę i mężczyznę, którzy w dojrzałym życiu stoją przed problemem dokonania wyboru. To daje im nadzieję na pomyślne ułożenie sobie przyszłości wobec nadchodzącego przełomu w życiu. Tylko człowiek dojrzały ma odwagę kształtować samodzielnie swoją przyszłość.

Gość do wyzej
teraz ja ,ja byłam druga :-)

Gość liliatarot
quick ok

Gość liliatarot
teraz rozłoże karty dla -do wyżej,proszę o chwilę

Gość liliatarot
do wyzej-mówiąc o Tobie -osiągnęłaś pełnię swego rozwoju tu na Ziemi i we wskazanej sprawie sprzyjać Ci będzie szczęście, powodzenie. Nawet jeżeli inne karty wnoszą do tematu wątpliwości, cała sprawa zakończy się po Twojej myśli.Oznacza to, że masz umiejętność kontrolowania przebiegu spraw i możesz wpływać na ich bieg w sposób gwarantujący osiągnięcie satysfakcji. Doskonałość Twojego rozwoju, charakteryzuje się zrozumieniem natury sił w przyrodzie, możesz przez to równoważyć ich wpływ na siebie i otoczenie z korzyścią dla wszystkiego. Przy tej karcie korzyści materialne nie mają już kluczowego znaczenia, a własny sukces oparty o wewnętrzne zadowolenie z przebiegu spraw ma tu wymiar globalny. Ważne, że możesz cieszyć się z radości innych ludzi i chętnie oddajesz im to, co w tej chwili jest Ci niepotrzebne. A Co do tego czy będziesz szczęśliwa w miłości i jak wyglądać będą Twoje uczucia......za moment....