Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliatarot

stawiam tarota

Polecane posty

Gość do wyzej
dziekuje czekam cierpliwie :-)

Gość jakas ona123
Lilio ja też proszę o odpowiedz zapytanie wysłałam na maila jeszcze raz

Gość do wyzej
dziekuje czekam cierpliwie :-)

Gość liliatarot
w tej chwili nie wygląda to dobrze-Twoje życie prywatne może lec w gruzach. Utraciłaś szansę przez popełnianie trudnych do naprawienia błędów. Biorąc pod uwagę Twoją przeszłość,widzę,że zbyt mocno angażujesz się w pewną sprawę, tracisz poczucie otaczającej Cię rzeczywistości. Może to być uzależnienie od kogoś lub czegoś, wplątałaś się być może w sprawy, których rozwój sytuacji jest poza Twoją kontrolą. Jest czas aby to zmienić. Przeanalizuj to jako problem, zrewiduj swoje cele i zastanów się komu chcesz służyć,Sobie czy innym?. Pojawią się dla Ciebie w tym rozkładzie karta Papież ,która to reprezentuje największy autorytet moralny, który ty sama posiadasz, potrzebujesz kontaktu z taką osobą. Jej wiedza i energia duchowa wzmocni cię w dążeniu do celu, weź odpowiedzialność za to co mówisz i co robisz.

Gość liliatarot
podsumowując:Karta Sprawiedliwości daje Ci podpowiedź ,ze w życiu zawsze dokonujemy wyborów, między dobrem i złem, prawdą i kłamstwem, tym samym określamy się w każdym naszym działaniu. Prowadzi to do osiągania założonych celów, zadań. Sprawiedliwość siedzi między kolumnami, bezpośrednio zwrócona do Ciebie, w prawej dłoni trzyma miecz a w lewej wagę. Atrybuty te wskazują, że nadszedł czas rozliczenia się z nagromadzonych w ciągu życia uczynków. Karta ani dobra ani zła. Ocenie poddane zostaną Twoje działania, które doprowadziły Cię do miejsca, w którym jesteś obecnie. Stan Twojej psychiki i umysłu, ich równowaga i harmonia ze światem zewnętrznym, złożone na szalkach Wagi wskażą zdecydowanie co było motywem Twoich działań, a tym samym, czy należy pozwolić Ci na dalsze działania? Czy będziesz musiała poznać świat z perspektywy tych, u których Twój sposób działania wywołał poczucie krzywdy? Takie rozliczenie potrzebne jest po to aby utrzymać równowagę w Świecie, którego jesteś zaledwie pyłkiem, ale wyposażonym w wolną wolę. Karta ta może wskazywać na Twoich wrogów w otoczeniu!

Gość liliatarot
i na koniec tego rozkładu:masz kartę Mocy ale w pozycji odwróconej,to oznacza,ze Swoim działaniem, w sprawie wskazanej przez położenie karty, możesz sobie szkodzić, nie jesteś przygotowana do radzenia sobie w takiej sytuacji. Negatywne emocje, nerwowy pośpiech, nieopanowanie i złość, pozostawią Cię w żałosnym stanie. Staraj się unikać wpływania na bieg sprawy, bo nie czas i miejsce do tego. Musisz zadbać o swoją kondycję fizyczną, aby nabrać pewności siebie, a być może będziesz mógł powrócić do sprawy. Ta karta mówi, że brak Ci odpowiedniego zapasu energii do działania. W innych sprawach, sytuacja jest podobna

Gość liliatarot
jakas ona,przepraszam ale jeden rozkład troche czasu mi zajmuje,wiem,ze byłas pierwsza,wiec Tobie specjalnie rozłoże karty bardzo szczegółowo,przesle mailem ale dopiero wieczorem,mam nadzieję,ze poczekasz cierpliwie,bo warto

Gość głodna jak wilk
czy coś ruszy w moim życiu uczuciowym? kinga 7.11.1982

lilia ta wrozba byla dla kogo? dla mnie czy dla ikogos przede mna?

Gość liliatarot
mam nadzieję,ze Wam troszkę pomogłam

Gość jakas ona123
oczywiście że poczekam. Dziekuje.

Gość liliatarot
quick,pisałam dla kogo,nie rozkładałam jeszcze kart dla Ciebie

Gość wierka045698732
powróżysz mi proszę.... 07.03.1982

czesc :-D mam istotne bardzo dla mnie pytanie prosze postaw mi tarota na prace: czy dostane prace o ktora sie staram? Chodzi mi o to czy bede zatrudniona juz w lutym ? a moze nic z tego i dalej bede bez pracy ???? druga sprawa czy czeka mnie wyjazd zagraniczny w ciagu najblizszych miesiecy???? pozdrawiam serdecznie :-) Katarzyna 82rok 4 kwiecien

Gość liliatarot
teraz musze konczyć,wszystkim,którzy do tego czasu prosili mnie o poradę,wyślę rozkład kart wieczorem,pozdrawiam serdecznie,zatem do wieczora....

Gość smutna smutaska
czy postawisz tarota dla mnie??prosze to wazne

dobrze:D ja moge byc na koncu z wrozba, bo wiem ze wiele osob jest przede mna, to nawet wieczorem czy kiedy masz czas, poczekam :) 🖐️

Gość liliatarot
tak,zapisałam wasze prośby i pytania,odpowiem na nie po godz 20 dzisiaj,tylko musicie zrozumiec,ze rozkład kart i ich interpretacja musi troche potrwać,pozdrawiam

Gość ullala
Ula - 16.05 1982r bardzo proszę :)

Gość smutna smutaska
wiec wysle pytanie na mail i gdy bedziesz mogla odpowiedz,to bardzo wazne pytanie dla mnie ok??

witam ja 05.01.1983, moj partner 19.10.1978 jak przedstawia sie nasz przyszlość??

Gość ullala
Spóźniłam się :( gdybyś jednak znalazła czas to będę wdzięczna bo nie wiem co robić z tym moim zyciem :(

Gość popołudnie styczniowe
może i ja sie załapię elwira 20 05 75 co nowego w finansach i uczuciach?

Gość dar55
16.05.1983.Witam,czy spełni się moje ostatnie marzenie i czy dowiem sie jaka jest odpwiedz na to podstawowe nurtujące mnie pytanie?Z gory dziękuję:)

Gość do wyzej
no tak całe zycie pod górke i nawet w kartach nic miłego...dziekuje za poswiecenie czasu ;-)

Gość wozkers34
a ja stawiam kloce

Gość ja tez poproszę
Danka 4.081986

Gość crrazzy9111
ewelina 29.11.1991 za ktorym razem zdam prawko? (chodzi mi o egzamin wewnetrzny i praktyczny ;)) i czy zdam mature w nastepnym roku?