Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka1106

praca maturalna--prosze o pomoc w doborze ksiazek i filmu

Polecane posty

Gość maturzystka1106

moj temat to :rozne modele rodziny w literaturze i filmie bardzo prosze o pomoc jakie ksiazki i film wybrac do tej pracy

Gość taaaaaaaaaaak
moze "Lalka" ? albo "Chłopi" wiejska rodzina :)

Gość seaara
mam podobny temat. Jak na razie wybrałam "Moralnośc pani Dulskiej", i "Ferdydurke". Ale nie mam pojęcia jaki wybrać film

Gość sylwia7220
"Tango" Mrożka, "Moralność Pani Dulskiej" Zapolskiej, " Rodzina Połacieckich" Sienkiewicza, " Ferdydurke" Gombrowicza Film; Matka Królów, Śmierć jak kromka chleba, Magnat

Gość maturzystka1106
tez mam "moralnosc pani dulskiej "jak na razie :) i dziekuje sylwia7220 za pomoc , moze cos wybiore :)

Gość film lesniewscy nad niemnem
zalamuja mnie ludzie, ktorzy za grosz nie potrafia samiNICCC sklecic:O bazuja na podpowiedziach i sciagach:O przepraszam ale to ma byc Twoja prezentacja:)

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281