Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna w kombinezonie

Facet ktory nie umie zmienic kola w aucie moze byc najwyzej moim kolega

Polecane posty

nikt nic nie powie? wszyscy zmieniają czy nikt?

eeee nie wiem czy bym chciala nawet takiego kolege, kiedys bede z nim jechac autem i co? sama bede musiala zmieniac?:P

masz racje, ale jestem litościwa;)

Gość general motors
ja nie umiem, nie mam uprawienien, kompletu kluczy no i nie bede targal ze soba wszedzie koło zapasowe.

Gość nie badz taka do przodu
nie wziąłbym kobiety, która nie potrafi ugotować nic poza jajecznicą albo wodą. Nie wziąłbym dziewczyny, która choć jednego dnia nie przepracowała fizycznie, nie bojąc się o swoją urodę. Nie wziąłbym dziewczyny, która chodzi cały dzień wymalowana jak tapeta i co chwile zagląda w lustro. Zastanów się co piszesz...Moze trafi Ci sie koles,ktory wie duzo o aucie, ale moze to i byc kawał skurwiela, który Ci zrujnuje życie. A póżniej taka szuka na boku..żal. Za duzo filmów romantycznych ogladacie dziewczyny, a pózniej takie bzdety piszecie, że aż strach.

jakie bzdety? :o kazdy ma jakies wyobrazenie o facecie/kobiecie, ja nie chcialabym byc z kims kto mlotka trzymac nie potrafi czy kola zmienic. a ze skurwysynem bym nie byla, poczekala na normlanego i znajacego sie na rzeczy :P ps a tak w ogole to nie musialam takiego szukac sam sie znalazl :P

Gość sirius
Ja tam bardzo lubię majsterkować,podstawowe czynności dotyczące serwisowania auta robie sam,poco płacić?Wiele można się nauczyć samemu,a jeszcze lepiej jak fachowiec pokaże co i jak.Lecz znam ludzi,którzy tego nigdy nie robili bo np.brak im chęci,lub nikt im tego nie pokazał wcześniej albo nie chciało im się czytać na ten temat a potem samemu spróbować.Nie powiem bo może być tak,że gość może nie umieć zmienić koła ale potrafi być wierny i kochać swoją kobietę.

Nie powiem bo może być tak,że gość może nie umieć zmienić koła ale potrafi być wierny i kochać swoją kobietę. tego nikt nie kwestionuje, ja jednak nie chcialabym faceta ktory nie potrafi szafki powiesic czy gwozdzia wbic :P

Gość a ja nie umiem nic robic
nie mam prawka, nie umiem zmienic kol, za to niezle wygladam, pracuje w biurze, dobrze zarabiam, jestem dobry w lozku i umiem sie bic, wygladam groznie i jestem bardziej meski niz wielu facetow co umieja wbic gwozdz i kolo zmienic. zone mam, prawko w trakcie robienia, ale nie spieszy mi sie bo i tak jestem kozak

Gość znowu blachary z obsesja
na punkcie motoryzacji

Gość same blachary