Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loleneee

Korepetytcje z angielskiego-odpowiedźcie pliiiiisss

Polecane posty

Gość loleneee

Przed maturą chciałam pójść na kilka lekjcji prywatnych. Napiszcie jakie macie doświadczenie w tym - co sięrobi na lekcji, jak nauczyciel pracuje ze mną, czy zadaje dużo pracy domoej? warto iść?

Gość fses
korepetycje sa znacznie lepsze niz kursy . Bo na kursie nauczyciel musi podchodzic do 30 uczniow i nie ma czasu dla jednego .

Gość loleneee
no właśnie, dlatego nie pojdę na pewno na kurs. a czy chodziłaś na korepetycje? napisz coś więcej - jak wyglądała lekcja>?

Gość loleneee
czy ktoś może cos napisać?

Gość loleneee
czy naprawdę nikt nie chodzi na korepetucje?

Gość loleneee
plisss plisss

na korepetycjach można robić wszystko, od powtarzania materiału ze szkoły, po zupełnie nowe tematy. Możesz pracować jak na lekcji, czytać teksty, robić ćwiczenia. A jak nauczyciel niczego nie przygotuje, możecie po prostu porozmawiać, co też jest bardzo korzystne ;) A z pracą domową ustala się indywidualnie, niektórzy uczniowie chcą (czasem chcą raczej rodzice), inni nie, nauczyciel z pewnością to uwzględni.

Jeszcze jedno - podejrzewam, że kilka lekcji szczególnie dużo Ci nie da, chyba, że chodzi Ci o naprawdę małe porcje materiału.

Gość loleneee
dzięki a po czym mam poznać który korepetytor jest dobry? bo mam 3 do wyboru. Jest dobra podobno babka, która nie uczy w szkole (uczyła tylko ze 3 lata) ael ma szkółkę gdzie przygotowuje pojedyńczo do egzminow - warto?

Gość loleneee
nie pisz w moim temacie nie na temat oki?