Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quick_

masakra

Polecane posty

Gość gangbang miszczu
ale ja chce wylizac twoją ogolona:P

Gość gangbang miszczu
oj nie , ja tylko wprowadzilem topica na wlasciwy tor:classic_cool:

miszczu >>> wypierdal wiem kim jestes i tak l;eszczu wiec sie nie wysilaj! szejku>>> u mnie tez w porzadku, praca ok, chociaz szukam drugiej albo jakies leposzej moze, studia nie najgorzej:p pisze teraz cos w stylu pracy dyplom, no i taki jakis zastuj teraz jest na imprezki nie wychodze raczej 😭, no i w maju sie wyprowadzam ale to tylko zmiana mieszkania, acha i jeszcze chce sobie pieska kupic:D

Gość gangbang miszczu
wypie**al wiem kim jestes i tak l;eszczu wiec sie nie wysilaj! trudno nie zapamietac kogos z kim uprawialo sie wyuzdany sex:)

Gość gangbang miszczu
prawda moja ty seksmachine?

szejku>> sorki kumpela do mnie zadzwonila... widzialam ten filmik kiedys , no a ja to bym takiego p[ieska chciala nie seksoholika raczej :D mieszczu>> smiem miec podejrzenia co do ciebie bo zawsze sie pojawiasz pod ropznymi pomarancz nikami kiedy jestem na forum 🖐️

ja tez dopiero teraz jestem wiec wporzadku :) A masz juz jakas rase upatrzona ? Czy na razie to jest faza wstepnych planow ?

wiesz to jest troche problem bo chcialabym miec duzego psa ale nie na kazdym mieszkaniu mozna trzymac zwierzaki bo mieszkam na wynajmowanym a niedlugo sie przeprowadzam, no i kwestia wychodzenia na dwor z pieskiem kiedy ja calymi dniami jestem poza domem, no prawi, ale mysle ze rano i wieczorem dam rade wyjsc czasami w ciagu dani no i jak mam wolne to tez, ale strasznie chcialabym miec pieska:D a rasa, chyba bezrasowy kundelek najlepszy i taki ze schroniska:P

Gość 50 cent G G G G Giii UNIT
az wstyd zeby kobieta uzywala rynsztokowego slownictwa, wstydz sie dziewucho :o

no piesek jak bedzie sam wiekszosc czasu to sie zanudzi na smierc :( Ja bardzo chce huskiego, ale podworko mam chyba za male a na dzialke codziennie jechac tez nie ma jak :(

50 cent jaki rynsztokowy??? szejku>> najlepiej by mi pasowalo kupic soebie kota:) ale ja kotow nie lubie ..bo one nie daja sie lubic:(

Gość taki_jeden81
Quicksand 🖐️ czemu nie odpisujesz na mojego maila? :(

no jezeli slowa wypierdalaj, spierdalaj itp nie sa slownictwem rynsztokowym to gratuluje :o chyba to twoje salonowe slownictwo :o

no kot przyjdzie tylko jak on sam bedzie chcial, kiedy piesek jest wierny i przychodzi na zawolanie :) Dlatego tez wole psy, mam jednego dosc sporego ale to wariat jest (wlasciwie wariatka).

taki jeden>>> dzisiaj rano ci odpisalam dluugiego maila i zalaczylam nawet cos extra:P nie dostales?? a ja czekalam na twoja odp..

50cent >>> moje pytanie do ciebie : a jak twoim zdaniem powinnam odpowiadac komus kto uzywa nieprzyzwoitych slow w stosunku do mnie? mam slodzic mu??? wez sie zastanow

Gość taki_jeden81
Quicksand nic nie dostałem :( czekam cały czas i myślałem już,że mnie olałaś :( możesz wysłać jeszcze raz? :(

nie odpowiadac, ignorowac, ale ty chyba jestes na to za tepa :o

taki jeden>>>>>>>>>>>>>> no chyba zartujesz..:o ze nie dostales... to ja tak sie rozpislam :( i 3 fot zalaczylam z wyscigow i nie tylko..no nie zapislalm maila takze go nie mam, ale wyslalm na pewno! moze sprawdz jeszcze raz?

Gość taki_jeden81
Quick :( cały czas sprawdzałem poczte od rana i nie mam nic od Ciebie :( teraz wszedłem odświeżam i nic :o może źle adres wpisałaś? :( fuck :o to może chociaż te fotki podeślesz bo jestem ciekaw co to za myścigi no i Ciebie jestem ciekaw :)

hahaha przyszedłAŚ :D:D naucz sie pisac po polsku :o tak przyszedlem prawic ci moraly :classic_cool:

50 cent >> to teraz mozesz sobie zaprac dooke w troki i sobie isc bo nikt cie tu nie potrzebuje ani twojego nawracania baaaajjjj 🖐️

zostane na zlosc :classic_cool:

a swoja droga zastanawia mnie to czym soebie zasluzylam na takie gnioty jak ty?:D ze sie tutaj przypaletaly , coooo?

Gość a quicksand po angielsku
to lafirynda? :classic_cool: