Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merrick

STOP THE ISLAMISERING!

Polecane posty

Gość Aslan
Nie chce mi się tego do konca ogladac. TO nie islam. To ekstemiści islamscy psują wizerunek muzułmanina. Znam wielu islamistów i są normalni. Są po prostu inni niż chrześcijanie i inni niz Zydzi, ale nie mozemy byc tacy sami przeciez. Wzielam do reki Koran i porównałam sobie te tlumaczenia podane w tym filmie do mojego i sa wyrwane z kontekstu, odnoszą sie do historii islamu, do walk z Zydami w latach Mahometa, ale dzisiaj niektorzy muzulmanie w Iranie, Afganistanie, Indiach itd interpretują to inaczej. Obecnie czytam Koran z ciekawosci. Jestem na 20 surze i byly moze ze 3 razy wersy ktore moglyby mnie zaniepokoic i moglabym sobie je zle wytlumaczyc nie znajac innych faktow. Dlaczego nikt nie mowi o tych dobrych rzeczach z Koranu???? Kto wie, ze w Koran uznaje Jezusa, Abrahama, Noego , Jana Chrzciciela za poslanców/proroków od Boga? Czczą też Maryję, matkę Jezusa. Grób Jana Chrzciciela znajduje sie w meczecie w Damaszku i nigdy nie widzialam tak zarliwie modlacych sie chrzescijan jak muzulmanie przy jego grobie. Takie filmy mnie przerazają ale nie znaczy ze kazdy islamista jest wlasnie taki.