Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rowerek88

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość rowerek88

Kochałam sie z moim chlopakiem w dni plodne.. skonczył w srodku.. z ok. 3 dni potem moje piersi zaczely byc wrazliwe na dotyk... po 6 dniach od rzekomego zapłodnienia zrobilismy test ciażowy, lecz nie na poranny mocz, tylko wieczorkiem... test okazał sie negatywny... okres mam regularny, powinnam dostac za rowny tydzien.. dodam jeszcze, ze piersi w ten sposob bola mnie zawsze 1, 2 dni przed miesiaczka.... czy to jest ciąża? prosze nie pisanie glupich odpowiedzi...

Gość Im so sorry for you
test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki. 6 dni to za wczesnie bo jajeczko nie zdazylo sie jeszcze zagniezdzic.

Gość test sie robi po
spodziewanym terminie okresu a nie po seksie. Moze pomysl o antykoncepcji, nie bedziesz miała problemu.

Gość rowerek88
na tescie napisane jest, ze mozna wykonac go nawet po 6 dniach..

Gość Im so sorry for you
ale nie bedzie on wiarygodny.

Gość rowerek88
czyli szanse sa duze????????????

Gość Im so sorry for you
ale na co?? Na to ze jestes w ciazy?? Myslisz, ze to takie hop siup?? Ech chyba mloda strasznie jestes

Gość Im so sorry for you
Poza tym za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Pierwszym jest brak miesiaczki. Poczytaj moze o ciazy a pozniej wypowiadaj

Gość rowerek88
własnie o tochodzi, ze czytałam o ciązy duzo... i na wiekszosci stron przy objawach ciazy jest napisane, ze ilka dni po zaplodnieniu piersi sa wrazliwe na dotyk, bola , sa nabrzmiałe i odczowalne jes mrowienie najczescei kilka dni po zapłodnieniu.... dlatego wlasnie sie martwie..

Gość Im so sorry for you
no dobra ale przed okresem piersi tez sa nabrzmiale i bola. Poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki

Gość rowerek88
ja wiem.. z tym, ze w ten sposob bola mnie tylko 1, 2 przed okrsem, a tu juz bola 4 dzien i nie czuje, zeby zblizał sie okres... wiec dlatego sie martwie/..