Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1525

Dzina pobudka u noworodka

Polecane posty

Gość kasia1525

jeśli ktokolwiek to przeczyta bardzo proszę o pomoc. Moja 3 miesięczna córeczka obudziła się dzisiaj 3 razy bardzo dziwnie. Mianowicie: ręce sztywno rozłożone, oczy w słup Widać było w nich strach) i towarzyszyły temu dziwne stęknięcia. wyglądało to jak w letargu, strasznie, nie potrafię tego określić. kiedy wzięłam ja na ręce przestała, ale widać było przerażenie w jej oczach. Gdybym jej nie wzięła nie wiem czy by przestała. Za pierwszym razem myślałam że się zakrztusiła i nie może złapać powietrza, potem, gdy zobaczyłam że to nie to, stwierdziłam że coś jej się przyśniło, lecz gdy powtórzyło się 2 razy w ciągu tego samego dnia zaczęłam się martwić, gdyż nie wygląda to normalnie... Jeśli ktoś miał podobny problem bardzo proszę o pomoc

Gość chycbsba
idź do neurologa.Czy to pojawiło soęteraz?od urodzenianie było?

Gość chycbsba
u mojego dziecka podobnie wyglądały drgawki

Gość katia878
3-miesięczne dziecko to już niemowlę. Noworodek to ierwszy miesiac zycia.

Gość kasia1525
dziękuję za odp. To nie było od urodzenia pojawiło się to dzisiaj. Zaniepokoiło mnie bo bygląda to przerażająco. A jakiego rodzaju drgawki miało Twoje dziecko?

wiem ze jutro sobota i przychodnie sa zamkniete ale poszukaj moze znajdziesz jakiegos lekarza dyzurujacego .skad jestes?

Gość kasia1525
Obecnie jestem w Szkocji a tutaj ciężko dostać się do specjalisty tym bardziej w weekend

Gość kasia1525
Dziękuję za odpowiedzi

napewno masz numer do swojej health visitor i zglos jej co cie martwi,ona z pewnoscia ci podpowie co masz zrobic,

Gość kamam
Z własnego doświadczenia moge napisac, że neurolog będzie niezbędny. Straszyć nie będę bo i po co? Radzę zwyczajnie skonsultować ze specjalistą.

eh... moj siostrzeniec mial podobnie we snie ale takze zaczelo sie tez dziac w dziec... po konsultacji z lekarzami neurologami itd okazalo sie ze to epilepsja... dzieki naszej wczesnej reakcji moj siostrzeniec zostal z niej wyleczony... ale caly czas jezdzi na kontrole

Gość kasia1525
Dziękuję. Do poniedziałku będę obserwować dziecko. Boję się bardzo, mam nadzieję że to nic takiego. boję się też, że tutaj nie otrzymam pomocy lub mój problem będzie zbagatelizowany. Mam nadzieję że wszystko ok...