Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pole kukurydzy

Czy facet z DDA oraz z CHAD nadaje się do związku?

Polecane posty

Gość Mężczyzna z DDA
Nie jestem jakiś przystojny, zamykam się często w sobie, psycholog mi powiedziała, że mam bardzo ale to bardzo niską samoocenę mimo, że nie powinienem mieć do tego powodów, chciałbym znów z kimś byc ponownie ale coś się ciągle chrzani. Został mi pół roku studiów ale nie umiem się zmobilizować.

Gość knika
to napisz o sobie cos wiecej-nie mozesz miec siebie dość!!!!!!!!!!!!!

Gość Mężczyzna z DDA
Pewnie, że mam ale nie umiem się cieszyć z małych sukcesów nawet. Mam uczucie, że nie znam swoich emocji, nie jestem z tego świata. Boje się przemijania.

Gość knika
przystojnym nie trzeba byc zreszta to pojecie wzgledne..kazdy ma inny gust , konczysz studia gratulacje!!!!!!wiec masz powody do dumy

Gość Mężczyzna z DDA
Chciałbym ciągle wszystko robić perfekcyjnie. Mam manię odnośnie swojego zdrowia, powinienem pisac pracę magisterska ale mi się nie chce bo jak zwykle na komputerze gram lub słucham muzyki zamiast sie uczyć. Zawiodłem koleżankę bo Jej coś obiecałem ale mi jak zwykle zmieniło sie zdanie i nie mam ochoty pomóc. Tak wszystko jest posrane, nie umiem się ogarnąć ; ((((((((

Gość dorosła DDA...
Studia to jest coś ,co robisz tylko dla siebie i to musi być twoją motywacją.Coś czego nikt ci nie zbierze! Chodziłeś na spotkania DDA?

Gość Mężczyzna z DDA
Szybko się zniechęcam, szybko zmieniam zdanie ale też jestem niezdecydowany, zmieniam też szybko nastroje, do czegoś się zapalam ale się zniechęcam jak pisałem wyżej. Męczy mnie to. I na siłę chciałbym się wszystkim przypodobać

Gość dorosła DDA...
To,że chcesz coś robić perfekcyjnie nie jest wadą:) Powinieneś uczynić z tego zalete.

Gość Mężczyzna z DDA
Nie chodzę, jedynie psychoterapia ale co mi z tej psychoterapii :-/ miałem odrobić pracę domowa dla terapeutki ale nie robię bo mi się nie chce

Gość knika
a ze sie zapytam jaki jest u ciebie stosunek do alkoholu?

Gość dorosła DDA...
Proponuje zacząć chodzić na te spotkania,one na prawdę pomagają. Styczność z ludźmi mającymi podobne problemy i podobne odczucia na prawdę się przydaje do zmiany postrzegania siebie.

Gość Mężczyzna z DDA
Pijam okazjonalnie

Gość knika
tez polecam terapie lecz bede sie trzymac swojej wersji zanim zacznie sie zwalanie winy na dda trzeba napierw zaczac od siebie zreszta moze byc wiele innych przyczyn...niskie cisnienie,otylosc,malo ruchu,depresja,lub jestes meteopatą. albo -jak wiele osub lubisz usiasc i narzekac zamiast isc np do kumpla i sie posmiac. wg mnie masz z czego byc zadowolony tylko sie za siebie wez i nie od jutra tylko od zaraz i mysl pozytywnie

Gość knika
osób- sorki zagalopowalam sie

Gość jakie PPW WDC
???

Gość Mężczyzna z DDA
No i te cholerne huśtawki nastrojów :/

moj eks to ma.Juz 3 lata mnie meczy,kochal niby mocno z dnia na dzien zostawil, bo stwierdzil ze mamy probemy..od tamtej pory wciaz mnie neka,pojawia sie i znika mami maci zmienia zdanie non stop, nie uznaje najmniejszej uwagi na swoj temat,rani go cokolwiek powiem, a uwazam strasznie, sam krytykuje i rani nie da sobie powiedziec slowa,dzis powiedzial ze nie wyslucha mnie jak bede mu wchodzic w slowo wiec wysluchalam i poprosilam o swoje 5 minut to nie pozwolil mi i sie wylaczyl. Wmawia mi rzeczy ktore sa nieprawdziwe,jest nielojalny i nieodpowiedzilany na maksa,jak mae dziecko, potem 'wraca' i jest 'normany' przez chwile, ucieka od bycia razem jak od ognia a wciaz jest obecny w moim zyciu. Dzis nastapil kres-ja juz go skreslilam.Nie szanuje mnie.Kiedys ocenial mi bardzo zle bo lubilam wypic drinka raz na miesiac...a ja nie mam zadnych problemow alkoholowych,rodzice tez nie mieli-on widzial to jako straszne zlo-moj drink raz na ruski rok...

Gość ukueele2
22:31 [zgłoś do usunięcia] jestem mała 160cm cccccccccccc Owszem, nadaje się. Przy facecie/kobiecie z DDA dobrze jest by partnerka miała PPW albo WDC. To pomaga na zasadzie uzupełnienia się emocjonalnego. Przy CHAD trzeba uważać, żeby nie było także ASP połączonego z GAB. To mieszanina wybuchowa jeśli chodzi o postrzegane świata i otaczającej rzeczywistości. Połączenie natomiast CHAD z PPU z domieszką POF daje w sumie normalnego człowieka, może jedynie postrzeganego jako mający słabe RTA. Jesoo, o czym wy piszecie, nie możecie tego napisać wprost tylko jakimiś chorymi skrótowcami? :O

Gość 78987667890
mam doświadczenie z dda i w kazdym przypadku było to wielkie użalanie się nad sobą , nieporadność życiowa oraz uwaga uwaga postawa roszczeniowa tak mocno zakorzeniona ze nie wiedziałam czy smiać się czy płakać

Gość ghhghghg
Owszem, nadaje się. Przy facecie/kobiecie z DDA dobrze jest by partnerka miała PPW albo WDC. To pomaga na zasadzie uzupełnienia się emocjonalnego. Przy CHAD trzeba uważać, żeby nie było także ASP połączonego z GAB. To mieszanina wybuchowa jeśli chodzi o postrzegane świata i otaczającej rzeczywistości. Połączenie natomiast CHAD z PPU z domieszką POF daje w sumie normalnego człowieka, może jedynie postrzeganego jako mający słabe RTA. prosze o rozszyfrowanie :) :)

Gość ukueele2
też już prosiłam o odszyfrowanie, bo skróty lepsze ktoś wymyślił lepsze niż FBai;)

Gość Dobroduszna
Żadnej kobiecie nie życzę spotkać mężczyzny z syndromem DDA. Wiem, że zakochana kobieta nie posłucha bo sama byłam głupia myślałam, że nasza miłość zwycięży nad tą chorobą jednak nie. Byłam z mężczyzną z syndromem DDA trzy lata- był cudowny szczery, czuły, uprzejmy, ambitny i kochany. Tak wszyscy byli zachwyceni moim byłym, łącznie ze mną. Po dwóch i pół roku wszystko zaczęło się psuć on zaczął się wychowywać i teraz wiem, ze szukał tylko pretekstu do zerwania. Dlaczego? Myślę, że chodziło o jego lęki związane z założeniem rodziny itp. Oczywiście to mnie oskarżył o rozpad związku- że za mało się starałam, nie byłam jego wyśnionym i chodzącym ideałem który by dawał mu więcej poczucia pewności. Po rozstaniu oczywiście był tak niezdecydowany że robił mi psychiczną grę- jednego dnia chciał wszystko naprawić, drugiego nie chciał mnie znać. Dla mnie to było straszne- bardzo zaangażowałam się w ten związek, starałam i oddałam mu wszystko a w zamian? Na koniec spotkałam go płatał ale mówił że nie wie czego chce i oczywiście nazmyślał mi jaka byłam zła. Na prawdę dobrze że jestem pewną siebie kobietą ale jednak uraz pozostał i nie wiem czy kiedykolwiek zaufam innemu mężczyźnie. No cóż on oczywiście pewnie nigdy nie pokona swoich lęków ale nie wiem dlaczego był ze mną i robił mi nadzieje. Dziewczyny wiem, że oczywiście mi nie uwierzycie ale nie łudźcie się i tak DDA zwycięży, teraz już to wiem.