Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy młoda

czy pani młoda mnie znienawidzi jeśli pójdę na wesele w takiej kiecce?

Polecane posty

Gość czy młoda

moda.allegro.pl/item889495367_suknie_wieczorowe_na_miare_wloskie_studniowka.html chodzi mi o te z tiulem typowo balowe. strasznie mi się podobają a nienawidzę krótkich sukienek

skopiowac do przegladarki.jakies takie za bardzo ksiezniczkowe te z tiulem,za szerokie tez.sa tam fajniejsze

Gość czyyyyz wies tanczy i spiewa
ktory model podoba Ci sie konkretnie? :O

Gość padacca
może prędzej wyśmieje niż znienawidzi.....

Gość czy młoda
np MODEL ACRECIA ale inny kolor

Gość czy młoda
calinda też jest piękna i tazja z takich skromniejszych

Gość czy młoda
nie tazia tylko urania pomyliłam się

Może i cie nie znienawidzi, ale pytanie jest czy reszta składu weselnego cie nie zjedzie za to jak sie ubrałaś. ja bym tak na wesele nie poszłą, co innego studniówka, bal, ale nie wesele! po prostu sie będą z ciebie śmiać i tyle! młoda tez pewnie bedzie miała ubaw... hehehe ;) :D

Gość czy młoda
Nie no ja się tylko pytam bo kompletnie nie wiem w co mam się ubrać a wesele ma być wielkie a taka sukienka zawsze mi się marzyła... Albo model calinda ale do kolan żeby ją zrobili jak myślicie?.

Sukienki jak najbardziej na wesele...ale model ,który wybrałaś jak dla mnie do bani... bez różnicy w jakim kolorze...bez urazy to tylko moje zdanie i mój gust...wybierz z tego coś innego... :)) coś bez tych falban...proste i z klasą :) pozdrawiam..

dla 50-letniej nie przesadzaj! sukienki sa ladne tylko nie te ala suknie slubne. proste a u dolu z rozcieciem, albo te krotkie.

model Calindia jak najbardziej... jak dla mnie o niebo lepszy niż ten który typowałaś na początku :)

a niektore modelki wygladaja w tych kiecach jak choinki

Wiesz, to zależy też gdzie ma się odbyć to wesele, bo inaczej trochę trzeba się ubrać na sale do eleganckiego hotelu, a inaczej do remizy. Ludźmi i ich krzywymi minami się nie przejmuj, tendencja jest taka, ze baby na wesela ubierają się flejowato, kiecki mają byle jakie, nawet kwieciste. Ważne żebyś się dobrze czuła, ale tak jak napisalam wyżej postaraj się dostosować do miejsca.

Gość czy młoda
Dzięki. Kurczę tyle tego jest że glowa boli. Ale chyba poproszę eby zrobili mi krótką calindę. Dzięki :)

Gość czy młoda
Wesele ma być w eleganckim hotelu także powinno pasować. Właśnie chciałam wyglądać inaczej niż te wszystkie panny w identycznych kokach z toną lakieru brokatowego na włosach i w bordowych sukienkach. Młoda z tego co wiem to ma piękną suknię

Więc jeśli w hotelu to ten model calinda będzie ok, nie szyj sobie takiej krótkiej, bo straci urok. mogłaby być długa, ale węższa. Wybierz kolor jakiego nie będzie miała panna mloda i koniec. Wg. mnie nie można sugerować się tym co młoda będzia miala na sobie, bo niby dlaczego? jeśli ma ochotę na prostą szatę, to ja mam też w takiej pójść? bez sensu.

Gość czy młoda
Dzięki :) i pozdrawiam

Gość fgggg
sukienki sa bajeczne!!!! te ktotkie mi sie za bardzo nie podobaja? luisz panne mloda? jezli nie to kup sobie taka kiecke, te sukienki sa o wiele ladniejsze od sukien slubnych

Gość supcio
super ta sukienka no to ja teraz czekam a jakies weselisko :D

Gość fgggg
mi sie podoba MODEL OCTAVIA i MODEL TANINA- ta żółta- śliczna!

Gość a co ty jesteś
a mnie kolejno : abrielle, barella (bardzo), helmina, ida, ofelia, paola, papera, urania, verdad, pastora, paciencia, naiara, natividad. Czyli nie jest tak źle, chociaż część z nich moim zdaniem nieładna.

Gość a co ty jesteś
a właśnie - ja bym poszła (gdybym nie lubiła panny młodej) w modelu naiara. Bez zmiany koloru. jeśli bym ją lubiła, wybrałabym któryś z pozostałych w granacie, takim, jak tej sukienki, która podoba się autorce ;)

Gość Raczej nieodpowiednia
Suknia jest piekna, ale niezbyt odpowiednia dla weselnego goscia. Nie powinnas robic konkurencji pannie mlodej. Chyba, ze bedziesz glowna druhna - jesli wogole beda druhny? Wowczas taki stroj bylby dopuszczalny. Inaczej bedziesz wygladac jak kopciuszek na balu zamieniony w krolewne (czytaj chcesz odwrocic uwage z mlodej na siebie). Na wszelki wypadek skonsultuj z panna mloda.

Gość fsadsa
Nie rozumiem dlaczego ma konsultować?

Gość latifa latifa
te odel latifa sa ladne