Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowaaaaaaaaaaaaa

Pomóżcie mi dobrać sukienkę do mojej figury ZDJECIA !!! Chude łydki !!

Polecane posty

uwierz mi ze te 2 cm to jak dlamnie to bylo by naprawdę cos . Zdjęcia stóp wklejać nie będę bo takiego nie posiadam , lubię moje stopy , są małe (36) , i zawsze dbam o to aby były zadbane. Taki opis chyba Ci wystarczy ?

Gość motyw hiszpański
Jakbym miał 2cm większego to by było coś i by było widać... żartowałem :O

fajną masz figurkę :O Przed pracą mgr też taką miałam. Potem ją pisałam i jadłam jak świnia i teraz jestem 5 kg do przodu 😭. Ale jestem drugi dzień na diecie już więc myślę do marca i będziesz mi mogła kieckę odsprzedać :classic_cool:

Eric to zycze powodzenia w dążeniu do celu ;)

dzięki :) muszę muszę muszę schudnąć! Wszystkie ciuchy mam za małe. Obiecałam sobie że nie kupie nic nowego, będę chodzić w tych szmatach w które się jeszcze mieszczę aż schudnę do tych moich ładnych przed-obronnych ubranek :) Pisałam tą prace aktywnie przez 2 miesiace, żeby w 2 miesiące się tak roztyć? Masakra!

Eric , a ja tez własnie piszę prace , objadam się ale najgorsze jest to że wszystko idzie w brzuch :( dlatego cwiczę i chcę go zrzucić , no i popracować nad tymi nogami ! myślę że trener coś na nie zaradzi:)

Gość Aserbunka
Jakby ludzie mieli normalne życie, nie zajmowaliby się lamentowaniem nt. swojego kawałka ciała, które wydaje im się szpetne. To jakaś obsesja! Co innego gdy ktoś tyje tak, że co pół roku musi zmieniać ciuchy na większe. Ale takie problemy zgrabnej laski, która uważa, że ludzie nie mają innych poważniejszych problemów niż przyglądanie się jej łydkom?!? Fajnie podchodzi do siebie Eric :) 'chlałam jak świnia' teraz to zrzucam. i już.

Gość Aserbunka
a ja chcę nogi jak ma Wiola, cycki jak ma Agnieszka, ręce jak Inga, uszy jak troll, twarz jak Lilka, a rozumu nie potrzebuję, już mi amputowali

Gość Aserbunka
i jeszcze jakby ręce były dłuższe o 1 cm to byłoby już coś! a nogi grubsze o 3 cm, brzuch większy o 5, uszy w lewo o 0,5 cm krótsze, oko przesunąć w prawo o 3 mm, a pupę powiększyć po skosie o 7 cm. Wtedy będzie super do czasu, gdy jeszcze czegoś nie wynajdę. A w kolejce jest stopa ma, bo paluszek najmniejszy ma 1 mm za mało w obwodzie. Ratunku!!!

Gość powinnas miec kiecke o
podwyzszonej talii, to ci wydluzy nigi, one nie sa za cienkie tylko ciut za krotkie. Wysoki obcas, moze byc na platformie.sukienka moze byc krotka, bo im dluzsza, tym bardziej skraca nogi. Wlosy raczej zwiaz ( w kok itp), im mniejsza głowa tym dluzsze nogi.

ale ja nie chcę jakoś ich wydłużać. Mam 168 wzrostu więc modelką na pewno nie będę , chodzę na obcasach i to sprawia że wydaję się wyższa, wlosy na pewno będę miała pokręcone i rozpuszczone:) ale dziękuje za rady

Gość stała byvvalczyni kafee
ludzie w Afryce cierpią głody i susze a ta się martwi za chudymi łydkami..

Gość wilnijkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zamiast rozbudowywac lydki schudnij w udach i pupie. no i w ogole mniej sie garb.a reszta moze byc

ak sie bedziesz garbic to ci biust obwisnie i bedzie klops. i znajdz sobie faceta zeby cie na pozatek dowartosciowal jako babke.

mam schudnac chyba zartujesz ;/ zebym już całkowicie jak wieszak wyglądała ? Chudnąc nie zamierzam , wystarczy ze przybędzie mi kilka cm w łydkach i będzie pasować do reszty , obecnie pracuje nad brzuchem i tylko w nim chcę zgubić kilka cm.

Gość lydaudau
Wydaje mi sie ze nie masz chudych lydek

no to rob jak chcesz. ale jesli nie chcesz w udach schdnac to sie przynajmniej nie garb- zawsze to cos i poprawi zaburzone proporcje

skoro chodzisz w krotkich spodenkach i sie nie wstydzisz,to rownie dobrze mozesz zalozyc krotka kiecke...

Gość dziewczyna prosi was o pomoc
w doborze sukienki, a wy po niej jedziecie !!! nie o to jje chodzilo !!! moze nie jest idealem i ma dlatego klopot z jakas sukienka, wiec do cholery idioci pomozta !!!

no niestety przy upałach Panujących w ciepłych krajach inaczej nie da się wyrobić. Przeciez tam mnie nikt nie zna , wiec co mnie obchodzi że zobaczy mnie w krótkich spodenkach jak przy znajomych w zyciu bym się nie odważyła ich założyć !

uzupelniajac- rzeczywiscie dobrze dojrzalas - masz za chude lydki (foto 3). No ale chyba sie nie bedziesz az tak martwic- nie ty jedna. zreszta ten brzuch tez nie jest tragiczny . no i majtki na fot 3 masz za male bo ci sie sadelko wylewa po prawej stronie.

ja tam nic nie widze zlego i brzydkiego w twoich nogach. Sa proste,zgrabne,a ty chyba na sile doszukujesz sie kompleksow. Spokojnie mozesz je wystawiac na widok publiczny:)

przysiadu na uda a na lydki to tak slabo. na lydki - owszem wspinanie sie na palce ale tez i rower- ale naciskaj pedaly nie srodiem stopy a bardziej przodem stopy- sprobuj tak i tak a zobaczysz ze jak przodem stopy naciskasz to ci bardziej lydki pracuja.

majtki są ok bo się trzymają na biodrach, a te sadełko to tzn boczki nad którymi już pracuję. MOże jakies pomysły na sukienkę ?

no dzieki , będę Ćwiczyc od przyszłego tygodnia na siłowni , na razie muszę się zadowolić przysiadami , skakaniem na skakance i urządzeniem do robienia brzuszków.

ty o tej sukience to tak na powaznie? no co ty- idz do sklepu i poprzymierzaj rozne modele- no chyba sie polpiesz w czym ci dobrze (a jak nie to wez kolege lub kolezanke). Poza tym nie przesadzaj - nalozysz sukienke nad kolanko i nikt juz nie widzi ze masz za chude lydki (bo nie widzi ud) . zreszta nawet tak ze 4 cm nad kolano to tez jest nc. jak w talii schudniesz to ja wyeksponuj . jak nie to nie

no to albo chcesz zakryc te lydki,albo jeszcze lepiej wyeksponowac! Sukienka podkresli twoje szersze biodra i uda,a z rozporka beda wystawac chude lydki...