Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia2310

są tu jakieś 30 latki?

Polecane posty

Gość nie no jak mnie pamięć
a mnie to razi jestem panna.- ok ale nie wypisuje na temacie "jaki macie dochód na miesiąc" czy coś w ty stylu ja mam ...(tyle) i mój facet...(tyle) a następnie na innym temacie jestem panna ...proszę was ....żal - nie cierpię tego określenia -ale słów mi brak

Gość cza29rna
Mam wspanialego faceta i jestem bardzo szczesliwa, tylko trudno mi uwierzyc w to ile mam lat nic na to nie poradze z czasem sie pogodze.. uciekly mi lata poprostu .... mialam dosc bylego i on mnie podobnie i po 9 latach poszlo wszystko w zapomnienie..

mimi🖐️ pomaranczko a wiesz co mnie obchodzi Twoje zdaniei Twoje zdanie?:P Odpowiem Ci kochana-NIC I tak bardzo sie nie napinaj:P Jestem panna i juz:P Rozloz sobie to na czynniki pierwsze i znajdz sens:P

mialo byc Twoje zdanie i TWoje zale:) Sorki ale glowe mam gdzies indziej:)Skupiam sie na tym co dla mnie najwazniejsze:) Tym zyje a nie zaprzatam sobie glowy innymi:)

mimi no do jest fajnie to co bede narzekać...:) to nie leży w mojej naturze ;) dziecko mamy zdrowe, my jesteśmy zdrowi, kochamy się, na dobre życie nam starcza to co się bede zadręczać...oby tylko gorzej nie było ;)

acu .........naprawdę więcej takich ludzi potrzeba jak ty!!!! ja to widze ze sama lybie sie samobiczować jakimiś wyimaginowanymi problemami!!!

mimi jestem jestem :) a o co wam poszło?

widzisz duzo zalezy od podejscia... nie ma sie co dołować jak nie ma powodu... choć kazdy ma swoje smutki....wiadomo...ale ogólnie jest dobrze i niech tak bedzie :D

acu .....no więc mąż mój wiesz co zrobił napryskał preparatem pleśniobójczym w łazience ze waliło na cały dom jak na nie było oczywiśćie tylko u mamy byłyśmy ale jak przyjechałysmy to i tak smód zajebisty był i ja sie bałam ze małej zaszkodzi i nie wytzrymalam!!! taki preparat to powinien sie długo wietrzyć przecież a my przyjechałysmy na noc i ona to najpewnij wdychała!!!!

acu ..poprostu nie wiem jak można takie coś zrobić przy malym dziecku które wiedział ze bedzie w domu spało no!!!!! ja sie tak bałam o nią strasznie!!! ona ma 2 latka!!!! a do tej pory śmierdzi w łazience takim chlorem!!!!

no wiem cos o tym bo mój mały ma 2 i 9 miechów ....ale zadną chemią nie psikamy tym bardziej jak na dworze takei mrozy to ciezko to wywietrzyć... ale po co on tym psikał ?

no niby miała czas to posprzątał caly dom i przy okazji pozbył sie pleśni dosłownie w tak niewidocznym miejscu nad brodzikiem!!!!poprostu byłam tak zła ze musiałam powiedzieć co o nim myśle i teraz nie odzywam sie do niego bo jest nieodpowiedzialny i nie zależy mu na zdrowiu naszej córki!!!!choć on twirrdzi ze ejst własnie inaczej!!!! ale choć mógl o tym powiedzieć to byśmy u mamy zostały na noc !!!! a tak to umierałam ze strachu choć mówił ze wietrzył!!!!

oj mimi ile to takich przypadków jest...nie ma co tragizmować....chciał chłop dobrze zrobić, posprzatał i to się liczy... pomyśl ze są gorsze przypadki ;)

niby tak ale dla mnie moja Kasiula najważniejsza jest!!!!! a tak apropo to sie ciesze ze jesteś optymistycznym typem człowieka!!! własnie biedna ma ten katar(wczoraj pisałam) i tak ciężko oddycha dzieciak no!!!

u nas katar i kaszel:O ale co zrobić tak pora .... obyśmy gorszych zmartwień nie miały......

no u nas też i kaszel to zawsze idzie w parze!!!!ale oby tylko to, to bedzie dobrze!!!!a jakich preparatów używasz?ja bioaron c, czasami otrivin na noc jak ciezko jej usnąc z tym noskiem no i witaminy (ale to i tak codziennie)!!!!

ja to jestem taka chyba panikara jak Kasia ma katar to juz mi świat ręką nie idzie hihihihi!!!od razu sie martwie i co sekunda jej tem sprawdzam oczywiście ręką do czoła dotykam hihihi

ja daje w dzień flegamine i ostukuje plecki zeby mu sie lepiej odywało, daje tez codzinnie wapno i witamine c w kropelkach. a na noc przed spaniem do noska oxalin z żelu.

🖐️dziewczyny:) NMimo faceci zadko wykazuja sie wobraznia:P Moj wraca dopiero za miesiac.Przed wyjazdem tez mnie wkurzal wiec myslalam,zeby jechal i w myslach obiecywalam sobie,ze nie bede tesknila:P Dopiero wczoraj pojechal😭

Brzydula30 ..hej ja mojej małej robie jeszcze inhalacje ale tylko z soli fizjologicznej bo jak dam np mucosolvan to tak kaszle ze w nocy wymiotuje, lekarz mówił ze sama sól fizjologiczna wystarczy póki co

aha i oczywiśćie układam ja wyżej na noc zeby tak wydzielina spływała lepiej

brzydula wiem ze na mokry dlatego daję zeby lepiej odkaszliwał i plecki ostukuję:) a syrop wykrztuśny daję tylko z rana zeby mu sie lepiej odrywało.