Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolcia2310

są tu jakieś 30 latki?

Polecane posty

a flegamina czymś rózni sie od mucosolvanu? ja np jak robie mojej Kasi inhalacje z soli fizjologicznej to potem tak jej fajnie wszystko wypływa z noska i odkasłuje też dobrze!!!

A ja z córką dzisiaj byłam na sankach ,nastolatka wprawdzie ,ale obie jak głupie szalałyśmy .Z tego to się chyba nie wyrasta ,poza tym zawsze to jakiś a'la sport zimowy.Ale zimno było strasznie ,jakby nie to ,że mieszkamy minutę od pobliskiego parku ,to chyba byśmy nie poszły.A u was jaka dziś była temperatura?

A ja używam soli morskiej ,jakoś tak szybciej na nas działa niż sól fizjologiczna .Stosowałaś kiedyś mimi?

u nas nie wiem chyba z conajmniej -16!!!!! fajnie tak poszaleć z córką, moja to sama chce sanki ciągać a nie chce na nich zbyt jeździć hihihihi!!!

betanna .ja uzywam soli morskiej odkąd mała sie urodziła w sprayu a z soli robie inahalacje!! a jest jakaś sól morska do inhalacji czy mówimy o takiej w sprayu?

mimi przepraszam ,nie zauważyłam błędu wody morskiej używam ,nie soli:)) roztworu wody morskiej w sprayu

hihihi no tak mody morskiej w sprayu a ja za Toba powtórzyłam soli hihihiale każdy wie o co chodzi spokojnie ta woda jest super ale sól fizlogiczna także glebiej sie dostje i rozrzedza a woda tylko w nosku ale mała cos nie bardzo chce jej ostatnio używać chyba ze sobie na twarz pryskać mały kotek mój!!!

jakis mam teraz cieżki okres w małżeństwie, chyba nie rozumiemy sie wcale! matko i tak codziennie jest beznadziejnie jakoś!!!!

czasami to mi sie wydaje ze nie pasujemy do siebie!!!!jak Wy macie powiedzcie czy u was tez tak bywa? bo u mnie to codziennie!!!

oj to jak my byliśmy tyle po ślubie to jeszcze nam się kłótnie zdarzały ,a teraz to już nie

my się znamy od podstawówki ,w liceum byliśmy w jednej klasie,można powiedzieć ,że znamy się całe życie ;P Ale być razem tak na poważnie zaczęliśmy pod koniec liceum.

ale u nas to są kłotnie takie ze mówimy sobie wiele strasznych rzeczy ale nie ze przezwiska tylko takie wycelowane prosto w serce, najbardziej bolesne!!!ja nawet nie wiem ile wytrzymam jeszcze!!!

a no to wy to znacie sie wzdłuz i wszerz!!!! a ja chyba nie jestem szczęsliwa w małżeństwie!!! kurcze jak to dziwnie tak pisać!!! wiem ze sie nie znamy to mogę tak napisać ale nikomu oczywiśćie bliskiemu tego bym nie powiedziała

Bo to tak jest małe dziecko ,dużo obowiązków ,dotrzecie się mimi ,głowa do góry

myślisz ze sie dotrzemy ??????? jakos tak sprawiasz ze mysle bardziej optymistycznie hihihihihi

My już jesteśmy 13 lat po ślubie to coś niecoś mogę powiedzieć .Myśmy się pobrali podczas studiów ,mieliśmy po 20 lat.

szczerze to nie używam od baaardzo dawna gg ,jutro sobie założe ,to ci podam ok?

sorki ,że nie dzisiaj ,ale oczy mi się kleją i niedługo będę zmykać ,wczoraj wróciliśmy bardzo późno i się nie wyspałam

oczywiście rozumiem!!! mi tez sie kleja trochę!!! zaraz tez idę lulu!!!oczywiście śpie z córką choć mąż narzeka!!!