Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yeniwasaki

Która suknia Wam się bardziej podoba?

Polecane posty

Gość dawaj dupy pokis mloda
pierwsza

Obie ładne. A jaką masz figurę? Co jest najładniejszą częścią twojego ciała? Co masz brzydkiego, co chcesz ukryć? Miałaś już sukienki o podobnym kroju? Jak w nich wyglądałaś? W jakim stylu będzie ślub / wesele?

Gość yeniwasaki
mam 164 cm i waze 52kg. wymiary to 90/62/89 najładniejsza czesc mojego ciała? hmmm pupa? :P to co chce ukryc to chyba kazda suknia slubna zakrywa, plecy przewaznie odslaniaja i dekold, piersi nie mam za duzych - dlatego raczej odpadaja bez ramiaczek (bo by mi spadly) co do pierwszej to miewalam podobne... na weselach itp, tyle ze krotsze. no wydaje mi sie calkiem ok, ale ja nie umiem siebie obiektywnie ocenic.. wydaje mi sie ze co nie ubiore to wygladam tak samo, w sensie ze w niczym tak jakos wybitnie i powalajaco. slub bedzie w sali weselnej takiej

Gość yeniwasaki
dekolt*

Gość yeniwasaki
ta druga mi sie podoba. nie mam wystajacego brzuszka, tylko płaski.. wiec wydaje mi sie ze bedzie ok. no ale czy ona nie jest taka za bardzo jak na pierwsza komunie swieta? chociaz ta skromnosc mi sie bardzo wlasnie podoba, nie jest taka typowa i bym wygladala dosc oryinalnie.

Druga jest ok, po prostu ładna sukienka. O ile nie przejmujesz się wredotami, które od razu uznają, że chcesz ukryć ciążę :D Do pierwszej, jak sądzę, piersi trzeba mieć, albo przynajmniej dobry stanik. Wymiary nic mi nie mówią, bo można mieć podobne, a wyglądać inaczej :O jak pupa, to szukaj czegoś, co pupę podkreśli, zamiast ją maskować :D

Gość yeniwasaki
a jaka suknia slubna niby pupe podkresla? :P jakby byl ktos zainteresowany to moge wrzucic zdjeca, tylko bez oceniania mnie... wylacznie w celach dobrania sukni.

Gość bardziej dwojka
ale jak pisze Zupa zalezy jaka masz figure, wedlug mnie do filigranowej bardziej pasuje dwojka:-)

Gość obie takie sobie
szukaj dalej

Gość bardziej dwojka
tak samo uwazam, ze do jedynki musialabys bardziej wyeksponowac biust, jest ladna ale podkresla biust, jesli bardziej ci sie podoba to dobry stanik przypasuj:-)

Po raz pierwszy na kafe powiem - nie, nie dawaj foty... Na razie ;) Moze powiem tak - nie wiem, na ile mi uwierzysz, zresztą, każdy ma inny gust, ale z tego co kojarzę, suknie bez ramiączek, ale z marszczeniem na biuście (lub aplikacją) nadają się dla biustów niewielkich (nic nie spada, jak ci dopasują :D ) natomiast zgrabne pupy najlepiej widać w czymś lekko ... hm ... obcisłym. Sama zaproponowałabym ci zapewne, żebyś przymierzyła tą: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=36.ribete Ale nie każdemu się ona może podobać ( mnie np niekoniecznie, ale ja patrzę pod kątem własnej figury :) ) Więc może coś takiego? : http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=26.dante lub: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=70.hebron ?

Gość yeniwasaki
zdjecia niedlugo skasuje i tak :P

Gość yeniwasaki
zupka, ale to mowisz chyba o samym kroju? hehehe bo te wszystkie strojniki i falbany w sukniach mi sie nie podobaja. bardzo tez mi sie nie podobaja takie obcisle na biodrach i rozszerzane na kolanach lub wyzej, takiej to w zyyyyyyciu :P

Oczywiście, że o kroju, można robić bez koronek takie. Z wyjątkiem aplikacji w okolicach biustu (kamyki, kokardki) - one tam muszą być.

Gość yeniwasaki
ja to cos w desen tych co podalam, ew inna góra. pytalam się raczej o styl sukien :)

Gość yeniwasaki
ok dziekuje zupka :*

Gość yeniwasaki
cholera, ze mi Bozia tak biustu poskąpiła 😭

No dobra, może jeszcze jedna... :D http://www.madonna.pl/pl/lasposa.php?s=61.label Lubię suknie ślubne ;) Tylko nie chcę cię zarzucać nimi ;) A wracając do tematu, ja bym wybrała dwójkę, ale to dlatego, że mam taką, a nie inną figurę :D Więc najlepsza rada jaką mogę dać to : przymierzaj, przymierzaj, przymierzaj. Jak się da, niech ci ktoś po kryjomu robi zdjęcia (w części salonów nie pozwalają :O ) i w domu na spokojnie obejrzyj, która na tobie ładnie leży ;)

Gość nie płacz mi dała
za dużo i kurwicy idzie dostać :O :O :O

Gość yeniwasaki
o kurcze ta ostatnia jest w deeeeeeeche. z ramiaczkami i tak biust do góry optycznie podnosci... super :D oczywiscie na te suknie madonny to mine nie stac hehe, ale zawsze mozna cos uszyc prawie identyko

No pewnie, że uszyć, albo odkupić używaną. Cieszę się, że ostatnia ci się podoba :D Moim zdaniem będzie ci bardzo ładnie :)

Gość yeniwasaki
super... lepsza niz ta co ja wybrałam. taka skromna, ale nie do przesady... no i super biuscik podkresla :) dziekuje :*:*:*:*

:) To zobacz jeszcze suknie san patrick (moja ulubiona firma projektowa) Model bodajże Pamela powinien ci się spodobać, chociaż ma głupią nazwę :D No i skoro szyjesz, zawsze można coś poprawić w projekcie już "na tobie" :)

Gość yeniwasaki
mmm esopo jest ladna :)

Gość yeniwasaki
a nie wiecie pewnie czy welony to cos obowiazkowego? dla mnie to sa szpecace.. jest cos zamiennego?