Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Otomanteina

Cos to wolno idzie , chyba wszyscy poszli spac

Polecane posty

Gość Sroka 123
Dzieki , co do Keni sie zgadzam.

Sama robię wiele literówek, ale czasem trudno sie powstrzymać od pseudo-żartów :) glen b jak widzę, jest wszędzie. Już nigdy nie otworzę puszki, lodówki, gazety! 😭

Gość zupapommidorowa
wiecie jak ona mogła sie promować jedynie po roli tej syreny, żeby to miało sens? Tak jak ta z tego Zmierzchu - zdjęciami dosyć takimi ... artystycznymi. I to by jej pasowało i do prasy z tymi zdjęciami tym bardziej , że ona jest bardziej modelką niż aktorką. Bo jest zbyt zewnętrzna i dlatego gra sama siebie. Każdy krytyk wam to powie. Więc miała se narobić zdjęć i tak sie w USA reklamować czy gdzieś w Europie. Wcale niekoniecznie Plejobj. Dosłownie tak jak ta z tego zmierzchu, ale nie ta co ma być - bo tam jakaś inna jest - inne nazwisko. Ja tego nie oglądam , ale to był jedyny pomysł bo co - gazety czytają wszyscy , a festiwale to w sumie już musisz być gwiazdą. No jeszcze zalezy jaki festiwal. Albo nagrodę zdobyć na festiwalu to jest czerwony dywan wtedy też. A tak? A chyba nie umie tego wymyślić, że zdjęciami się miała promować i tyle. Odpowiednimi rzecz jasna. Teraz bez sensu bo ma dziecko, ale przed dzieckiem? Po prostu nie miała pomysłu i taki tyle

Gość zupapommidorowa
No a studia teraz zostają jej poważne jakieś, a mogła być sobie fotografką przecież i modelką - fotomodelką. Tyle No ale nie umiała sobie tego sama wymyślić to inni jej pomogli - bardzo

Na sen nie pomaga, ale na humor - ogromnie :D trochę szkoda talentu (nie na mnie - na kafe) ale kim jestem, żeby się czepiać :D

Gość Sroka123456
Sroka 123 czyzby moze glena b? jestem jego fanka! na scianie kalem wymalowalam wielkimi literami "GLEN I LOE U" przymierzam sie niedlugo do uroczystego sprostania zadaniowego i wkoncu zjem kupe To sa bardzo glupie kawaly z tym podstawianiem sie. To tylko tu dziala. Pozatym uwazaj, bo masz pecha, potrafie sie zemscic.

Gość Sroka123456
wysledze cie po ip i nasram na wycieraczke, zobaczymy czy teteatete z gownem i to moim wielkim, smierdzacym bedziesz taki hojrak! jeszcze pozycze od zupki psa i tez ci nasra

Gość O.K. sam o to prosisz