Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heje heej sokoły

mężatki, jakie miałyście piosenki na pierwszy taniec?

Polecane posty

Moje jedyne marzenie – Anna Jantar ta piosenka zawsze jest na weselu:-) na moim tez była:-)

Gość magdawa8
A ja miałam "Złoty krążek":)

Gość polecam szczerze
ta jest piekna: Marek Tranda - Moja Dumka znajdz i przesluchaj jest piekna

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_ mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość heje heej sokoły
"niebieska piosenka" jest przepiękna!!! :)

Gość mimilala
ta piosenka celin dion to piosenka franka sinatry, ją zagrali na pogrzebie taty mojej koleżanki, refren brzmiał "żyłem jak chciałem",,... chyba bym nie chciała jej jako pierwszej piosenki na wesele :P

Gość la primavera
a ja uwielbiam Bon Jovi-Always,szkoda że nie po polsku:(

Ktoś wyżej napisał, że "Chryzantemy złociste" mam nadzieję że nie z repertuaru Kur: Zdradziłaś kurwo mnie Pod pociąg się podłożę Ale nie przejedzie mnie Bo kurwa jedzie po innym torze Chryzantemy złociste, W półlitrówce po czystej, Stoją na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt. Zdradziłaś kurwo mnie, Rzucę się w morskie fale, Ale nie utopię się, Bo kurwa pływam doskonale. Chryzantemy złociste, W półlitrówce po czystej, Stoją na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt. Zdradziłaś kurwo mnie, rzucę się z wysokości, Ale nie połamię się, bo kurwa mam gumowe kości. Chryzantemy złociste, W półlitrówce po czystej, Stoją na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt. Zdradziłaś kurwo mnie, Pistolet sobie kupie, Ale nie zastrzele się, Bo kurwa mam Cię głęboko w dupie. Chryzantemy złociste, W półlitrówce po czystej, Stoją na fortepianie, I nie podlewa ich kurwa nikt. (x2) :D

Mi sie bardzo podoba, ale muszę wybrać coś polskiego... zastanawiałam się nad "Niebo z moich stron" Czerwonych Gitar, ale obawiam sie, czy grajcy to tak pięknie zaśpiewają, jak Krajewski...hmmm. Póki co oni proponują dwa utwory: Moje jedyne marzenie i Zabiorę Cię właśnie tam.

my mielismy piosenke Anny Jantar "Moje najwieksze marzenie" dla niewtajemniczonych jest to piosenka ktora wiekszosc zna jako "przetanczyc z Toba chce cala noc" nie wybieralismy piosenki, nawet nie mielismy czasu o tym pomyslec, po prostu zespol wybral za nas :)

Gość kajaczki
ja bym wzieła ELENI "tylko w Twoich dłoniach" jest piękna, naprawde! http://oggole.com.pl/audio/MnROWUtPRjJNMmMvZXh0cmVtZTMyNw==,eleni_-_tylko_w_twoich_dloniach,PGEgaHJlZj0iaHR0cDovL29nZ29sZS5jb20ucGwvYXVkaW8vTW5ST1dVdFBSakpOTW1NdlpYaDBjbVZ0WlRNeU53PT0sZWxlbmlfLV90eWxrb193X3R3b2ljaF9kbG9uaWFjaCI+RWxlbmkgLSBUeWxrbyB3IHR3b2ljaCBkbG9uaWFjaDwvYT4=.html

to jest przepiekna piosenka, słowa sa super, moze troszke za spokoja ale generalnie chyba sie nadaje -PO POLSKU : http://www.youtube.com/watch?v=nnU4tS8kDfI Odkąd tylko jesteś ze mną noszę w sobie radosne odkrycie przyszła do mnie zupełnie inna nowa pora mojego życia najspokojniej , najpiękniej na świecie płynę rzeką mych marzeń przy tobie przez jesienie , lata i wiosny i przez zimę, zawiane drogi Mijam wyspy i lądy nadziei wszystko wkoło zaś jak by mówiło że niedługo już może za chwilę dosięgniemy to co się śniło ty przynosisz mi myśli płomienne patrzą na mnie uważnie twe oczy każdą chwilę mi w porę przepowiesz żadna chwila mnie żle nie zaskoczy Jesteś latem w zimowe ochłody jesteś wiosną w jesienne półmroki pierwszym słońca po deszczu promieniem pierwszym nieba po burzy obłokiem i zostaniesz tak w tej podróży mego świata najmilszą osobą na te cztery pory niepewne piąta porą na każdy rok z tobą

Gość heje heej sokoły
jak na razie to u mnie idzie łeb w łeb miedzy "chcę tu zostać" albo "niebieska piosenka".... :)

Gość heje heej sokoły
a może Magma i "wszystkie chwile"?? kurdę, za dużo tych piosenek i nie można się zdecydować...

Gość czegobyś nie wybrała
to i tak tego nie będziesz pamiętać za 20 lat..:D a już twój luby to na pewno nie ...

Gość heje heej sokoły
ooo żebyś się nie zdziwił(a) moi teściowie są 26 lat po ślubie i pamiętają przy czym tańczyli pierwszy taniec :)