Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakstamjestemijuz

Coraz młodsze coraz modniejsze

Polecane posty

Gość jakstamjestemijuz

ostatnio trafiłam na bloga niejakiej "julie" z bloga: http://julieswardrobe.blogspot.com/ dziewczyna nawet z twarzy widac, że jakas młodziutka czyba 14 czy 13 lat. W najnowszym poście widać, że juz sama kombinuje, przerobiłam spodnie.. Nie zniszczona, nie maluje się (bo w sumie to po co? skoro nie musi) Co sadzicie o takich nastolatkach? Podoba wam sie jej styl czy może 'nie pasuje' do jej wieku?

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy. Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Obserwuje jej bloga :) Fajnie, ze dziewczyna ma jakas pasje, ze kombinuje z ubraniami i w tak mlodziutkim wieku ksztaltuje swoj styl. Na pewno lepsze to, niz to co wyrabia teraz wiekszosc gowniarzy, palenie pod szkola i picie w tparkach. Inna sprawa, ze ludzie w sieci to istna cholota i buractwo. Jak czytam komentarze tej dziewczyny to az wlos sie na glowie jezy: np. "Jestes wsiura" albo "jestes beznadziejna bo nie ubierasz sie w lumpeksach". Dobra strona tego jednak jest taka, ze dziewczyna dzieki takiej debilnej krytyce wzmocni sobie charakter :)

Gość mieszane uczucia mam
jak patrzę na te zdjęcia. faktycznie wygląda na młodszą, dobrze że ma pasję, ale trochę taka mała-stara. może staroświecka jestem, ale przerażają mnie dziewczynki (bo ona jest dziewczynką jeszcze), które robią z siebie kobiety. trochę za mocne porównanie ale coś w rodzaju wyborów małej miss w Stanach, gdzie kilkulatki chodzą umalowane jak... p.s. jeden z komentarzy do bloga: "Masz bardzo ładną twarz, taką świeżą i delikatną :-) 9 January 2010 09:41 " cholerka, jak ma wyglądać normalna 14-latka jak nie świeżo?

Gość flaaamks
dla mnie ta dziewczynka też młodziej niż na 14 lat wygląda... uważam, że rodzice powinni mieć nad tym większą kontrolę, bo, może to banał,ale to jeszcze dziecko a w internecie roi się od wszelkiej maści zboczeńców, pedofilów..itp a co do pokazywania mody, blogów szafiarek to jestem za, szczególnie gdy są ładne zdjęcia, ale chyba nie tak młodych dziewczynek.

Gość nkdfnfdbnjfnj
Trochę taka stara malutka

Gość alaaankis
oj przesadzacie, gdybyscie miały oceniac ten blog: http://raspberryandred.blogspot.com/ na pewno mówiłybyście inaczej. pewnie dlatego, że tamta jest bardziej 'naturalna', obie sa w tym samym wieku, a tamta sie maluję, i to ja postarza, a tamtą nie... Nie bądźcie tacy powierzchowni ;/

Zgadzam się z ostatnią wypowiedzią :) Ale się uczepiłyście, dziewczyna nikomu szkody nie wyrządza. Stara malenka? Jakos nie widze, zeby miala twarz wymazana podkladem a oczy wymalowane czarna kredka, jak wiekszosc dzieci w gimnazjumw tych czasach.

jestem zachwycona wygladem tej dziewczyny. ja w wieku 14 lat wygladalam jak pajacyk a teraz widac ze mlodzi ludzie bardziej zwracaja uwage na styl. to dobrze, moze za pare lat nie beda krytykowac polskich ulic za krolujace gusta. jeszcze w Wawie nie jest zle, styl sie nosi, ale w mniejszych miastach jest tragedia emo i styl na jole rutowicz. egh...

Gość kalikna505
A mnie sie bardzo podoba wygląd tej dziewczyny. Dostosowany do jej wieku. bluza albo ten sweter :)

Gość alalalalali
dziewczyna fajnie kombinuje :D

Gość ewiczkaa
W temacie : Witajcie! Zamieść swoje zdjęcia na stronie www.modniludzie.pl i pokaż w co się ubrać, co jest modne i w czym zwrócić na siebie uwagę. Komentuj umieszczone zdjęcia ! Strona modniludzie.pl skupia tych, którzy w nietuzinkowy, wyjątkowy i odważny sposób kreują swój wygląd. Tutaj każdy może pokazać swoje koncepcje, wizje oraz stać się wzorem i inspiracją dla innych osób. Ideą portalu jest promowanie mody niezależnej i kreowanej przez Was. Szczegóły na stronie. Ewa