Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0071

jak to rozumiec..

Polecane posty

Gość 0071

hej Wszystkim;-) mam pytanie.. ostani okres miałam 24 grudnia.. z tym spuznil mi sie 4 dni zawsze miałam co 28 dni..do tego to byly plamienia i jeden dzien slabego krwawienia.. teraz juz powinnam mec @.. ale od polowy cyklu mam mocne bóle piersi samoistne jak i przy dotyku..wczesniej to mi sie nie zdarzało.. i nie czuje sie jak na @.. co myslicie? czy do zaplodnienia doszlo w poprzednim cyklu a to nie byla zwykla miesiączka?

Gość 0071
odezwie sie ktoś.. ?

Gość 0071
nikt nie ma ani chwili?! tak trudno tu o zainteresowanie..:(

Gość luxurylife
Witam. Mam na sprzedaż oryginalne perfumy takich firma jak Lacoste, Chanel, Calvin Klein, DG, DKNY, Carolina Herrera, Givenchy, Paco Rabanne, Versace, Hugo Boss, Armani, Kenzo. Posiadam zarówno męskie jak i damskie zapachy . Możliwość sprzedaży przez allegro. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać w tym wątku, lub gg: 1467750 email: luxurylife@o2.pl link do jednej z aukcji allegro: http://allegro.pl/item894415480_chanel_coco_mademoiselle_edp_100ml_nowe_bcm.html Pozdrawiam.

Gość nanananna
zrób test :)

Gość 0071
nananana fajnie ze sie odezwalas.. nareszcie ktos normalny;p a nie jkaies oferty tylko wrrr.. wlasnie ci powiem ze mnie kusi ;p ale jeszcze chce troche poczeac.. dam sobie tydzien..(jak wytrzymam) zastanawia mnie tylko (staramy sie z męzem cały czas) ale czy do zaplodnienia doszlo w zeszly cykku czy teraz.. no ale na to to mi niktm nie odpowie..,ale czy myslisz ze teki typ @ mogłby miec miejsce jesli wtedy bym wczesniej zaszla w ciaze?

Gość tez jestem zaaa
haaaloo;)

Gość 0071
wiitaj;) moze sie wypowiesz? trudnotu z kims nawiazac rozmowe;(

słuchaj zrób test i wszystko będziesz wiedziała. nie wiem po co chcesz czekać i niepotrzebnie się denerwować. mogłaś mieć takie krwawienie jak już byłaś w ciąży. czasem tak się dzieje. zrób ten test i wsyztko bedzie jasne. zawsze możesz iśc na test z krwi, on da ci 100% pewności ze to ciąża, albo jej brak.

Gość 0071
Dzieki za odp.. tak zrobie.. w sumie masz racje..;-) jutro rano zrboie test. Buźka

Gość 0071
własnie.. tamte krwawienia to nie byla zwykla @..jeszcze 4 ni spuzniona..a teraz znowu sie spuznia..